Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benfika Izbica BZY CITY
18L Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Grzonek is nu in balbezit. Šulović onderschept slim de pass. Šulović probeert naar een medespeler te passen. Paziowski is nu in balbezit. Paziowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Szpręga de bal. Paziowski onderschept slim de pass. Paziowski met een sublieme pass. Złotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vahava is nu in balbezit. Vahava probeert naar een medespeler te passen. Grzonek rent richting de bal. Złotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jakosz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakosz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrotă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šulović geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Złotnik verovert de bal door een tackle van achteren. Złotnik passt de bal zonder na te denken. Paziowski is nu in balbezit. Paziowski haalt uit met een fantastische trap. Rzeźniczak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vahava neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Grzonek verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šulović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Złotnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 21%, BZY CITY 79%.
Benfika Izbica - BZY CITY 1:0

57e minuut.
Szpręga probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakosz. Jakosz krijgt een gele kaart. Dobrotă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foster komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perebento komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Sonet probeert de bal met de borst te controleren. Foster rent richting de bal. Foster geeft een lange en hoge pass. Paziowski is nu in balbezit. Paziowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 2:0

67e minuut.
Luśnia kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. Foster passt de bal zonder na te denken. Perebento is nu in balbezit. Perebento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 3:0

68e minuut.
Banussi komt het veld opgelopen. Patiniotis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Burzawa is nu in balbezit. Patiniotis rent richting de bal. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Vahava de bal. Vahava met een sublieme pass. Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis haalt uit met een fantastische trap. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 4:0

72e minuut.
Nhật Dũng komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sonet bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster speelt de bal door. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Perebento draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzonek de bal onder controle te krijgen. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis schiet op doel. Rzeźniczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 5:0

77e minuut.
Sonet is nu in balbezit. Foster onderschept slim de pass. Foster met een sublieme pass. Perebento is nu in balbezit. Perebento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 6:0

78e minuut.
Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster geeft een lange en hoge pass. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Perebento schiet op doel. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 7:0

80e minuut.
Inworp. Vahava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Dũng rent richting de bal. Nhật Dũng geeft een lange en hoge pass. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vahava geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Foster kopt de bal weg. Daar is Perebento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perebento rent richting de bal. Perebento schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 8:0

82e minuut.
Patiniotis heeft problemen om de bal te vangen. Perebento bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiniotis is nu in balbezit. Patiniotis draait met de bal, schiet en ... Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 9:0

85e minuut.
Klungelig pakt Grzonek de bal. Foster is nu in balbezit. Foster speelt de bal door. Klungelig pakt Perebento de bal. Perebento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 10:0

86e minuut.
Patiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patiniotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patiniotis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfika Izbica - BZY CITY 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfika Izbica 21%, BZY CITY 79%.
Benfika Izbica - BZY CITY 11:0