Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-07 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc Den Beste Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2380
Fc Den Beste K.S.K Lommel
4312 Tactiek 451
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 28.5
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Jerman rent richting de bal. Puga verovert de bal door een tackle van achteren. Puga speelt de bal door. Comberiati rent richting de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Puga passt de bal met de wreef. Camaño met een sublieme pass. Klungelig pakt Minga de bal. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Nae zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bravakos rent richting de bal. Bravakos speelt de bal door. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Szwoch speelt de bal door. Klungelig pakt Sanders de bal. Sanders passt de bal zonder na te denken. Comberiati is nu in balbezit. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bravakos rent richting de bal. Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller met een sublieme pass. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bravakos is nu in balbezit. Puga verovert de bal door een tackle van achteren. Szwoch is nu in balbezit. Szwoch geeft een lange en hoge pass. Sanders krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 1:0

19e minuut.
Muller verovert de bal door een tackle van achteren. Muller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanders de bal. Comberiati is nu in balbezit. Comberiati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Godoy kopt de bal weg. Bravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati onderschept slim de pass. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Chojka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Minga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders is nu in balbezit. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muller met de inworp. Puga speelt de bal door. Camaño met een sublieme pass. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Godoy met een harde bal richting middenveld. Puga kopt de bal weg. Comberiati heeft problemen om de bal te vangen. Comberiati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Born geeft een lange en hoge pass. Camaño probeert naar een medespeler te passen. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Muller bereikt de bal nog maar net als eerste. Muller geeft de bal voor. Minga rent richting de bal. Sanders onderschept slim de pass. Sanders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jerman heeft problemen om de bal te vangen. Camaño rent richting de bal. Camaño met een sublieme pass. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Puga is nu in balbezit. Jerman is nu in balbezit. Puga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puga krijgt een gele kaart.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chojka trapt de bal weg van het doel. Camaño kopt de bal weg. Sanders rent richting de bal. Sanders draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Muller met een sublieme pass. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati passt de bal zonder na te denken. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bravakos met een sublieme pass. Muller rent richting de bal. Muller passt de bal in één keer door. Daar is Comberiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comberiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 2:0

44e minuut.
Sanders is nu in balbezit. De Bruyne maakt een afschuwelijke overtreding. Sanders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Comberiati krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 21%, K.S.K Lommel 79%.
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 2:0

47e minuut.
Panko rent richting de bal. Comberiati verovert de bal door een tackle van achteren. Comberiati passt de bal met de wreef. Sanders rent richting de bal. Sanders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bravakos onderschept slim de pass. Puga onderschept slim de pass. Puga passt de bal in één keer door. Comberiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Comberiati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is De Bruyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szwoch onderschept slim de pass. Szwoch speelt de bal door. Comberiati rent richting de bal. Comberiati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szwoch passt de bal zonder na te denken. Daar is Camaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camaño speelt de bal door. Daar is Sanders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Godoy geeft een hoge lob. Inworp. Muller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szwoch kan de bal niet met de borst controleren. Szwoch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae met een sublieme pass. Puga met een sublieme pass. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Chojka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Camaño geeft een hoge lob. Minga heeft problemen om de bal te vangen. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Chojka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 3:0

74e minuut.
Sanders passt de bal met de wreef. De Bruyne heeft problemen om de bal te vangen. Sanders is nu in balbezit. Sanders schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 4:0

76e minuut.
Bravakos rent richting de bal. Szwoch geeft een hoge lob. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders draait met de bal, schiet en ... Chojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Born bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwoch geeft de bal voor. Comberiati is nu in balbezit. Comberiati draait met de bal, schiet en ... Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Puga bereikt de bal nog maar net als eerste. Puga geeft de bal voor. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders haalt uit met een fantastische trap. Chojka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 5:0

81e minuut.
Bravakos kopt de bal weg. Blondel is nu in balbezit. Blondel geeft de bal voor. Comberiati rent richting de bal. Comberiati haalt uit met een fantastische trap. Chojka bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camaño zal de hoekschop nemen. Comberiati krijgt zijn hoofd ertegen. Chojka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Szwoch geeft een lange en hoge pass. Minga kan de bal niet met de borst controleren. Comberiati rent richting de bal. Comberiati schiet op doel. Chojka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 6:0

86e minuut.
Comberiati maakt een snoekduik en kopt de bal. Minga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camaño zal de hoekschop nemen. Comberiati krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Den Beste 22%, K.S.K Lommel 78%.
Fc Den Beste - K.S.K Lommel 6:0