Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-07 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: les Magiruz Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3163
les Magiruz Furie Rosse
JH9 Tactiek nove
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 39.4
good Schieten adequate
adequate Passen good
average Verdedigen average


3e minuut.
Ardemanni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pollam geeft een lange en hoge pass. Bove kan de bal niet met de borst controleren. Platinetti is nu in balbezit. Platinetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Furie Rosse 0:1

16e minuut.
Mendicino kopt de bal weg. Klungelig pakt Borghetti de bal. Pollam rent richting de bal. Pollam schiet op doel. Tore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Furie Rosse 0:2

25e minuut.
D`Ambruoso kopt de bal weg. Zufferli is nu in balbezit. Zufferli passt de bal in één keer door. Platinetti heeft problemen om de bal te vangen. Platinetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grandis met een sublieme pass. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatigato maakt een afschuwelijke overtreding. Moccia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cilia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mürşüdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Zufferli heeft problemen om de bal te vangen. Zufferli passt de bal zonder na te denken. Pollam rent richting de bal. Pollam schiet op doel. Tore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Furie Rosse 0:3

41e minuut.
D`Ambruoso heeft problemen om de bal te vangen. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Michelagnoli begaat een overtreding. Michelagnoli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 61%, Furie Rosse 39%.
les Magiruz - Furie Rosse 0:3

46e minuut.
Amantia komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Grandis geeft de bal voor. Radyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zufferli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zufferli krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Bove rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Antonioni ... Strafschop! Bove is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antonioni probeert naar een medespeler te passen. Moccia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mürşüdov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
D`Ambruoso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amantia met de inworp. Donnarumma geeft een lange en hoge pass. Moccia kopt de bal weg. Mürşüdov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radyszkiewicz is nu in balbezit. Radyszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - Furie Rosse 1:3

66e minuut.
Bilenchi is nu in balbezit. Antonioni rent richting de bal. Antonioni probeert naar een medespeler te passen. Zufferli rent richting de bal. Zufferli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 43%, Furie Rosse 57%.
les Magiruz - Furie Rosse 1:3