Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jinan #9 bootlickers
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Chenchen de bal. Klein probeert naar een medespeler te passen. Buckner bereikt de bal nog maar net als eerste. Caugherty is nu in balbezit. Caugherty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pierce met een sublieme pass. Klungelig pakt Beasley de bal. Gangtao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gangtao krijgt een gele kaart. Beasley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beasley kan niet meer verder spelen. Goldstein komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Goldstein verovert de bal door een tackle van achteren. Goldstein geeft de bal voor. Klungelig pakt Fugui de bal. Caugherty rent richting de bal. Caugherty draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hamilton probeert de bal met de borst te controleren. Hongdao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton begaat een overtreding. Hamilton krijgt een gele kaart. Hongdao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hongdao met een snel genomen vrije trap. Nima rent richting de bal. Nima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jinan #9 52%, bootlickers 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jinan #9 - bootlickers 0:0

50e minuut.
Wemer geeft een hoge lob. Goldstein is nu in balbezit. Goldstein probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hamilton de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jinan #9 - bootlickers 0:1

63e minuut.
Xugang passt de bal met de wreef. Gangtao rent richting de bal. Gangtao geeft een lange en hoge pass. Chenchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenchen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Xinrong rent richting de bal. Xinrong geeft een lange en hoge pass. Klein heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jinan #9 - bootlickers 0:2

70e minuut.
Klein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krause komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Gangtao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enhu is nu in balbezit. Hamilton begaat een overtreding. Hamilton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Minggao rent richting de bal. Goldstein verovert de bal door een tackle van achteren. Goldstein geeft de bal voor. Caugherty is nu in balbezit. Caugherty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jinan #9 62%, bootlickers 38%.
FC Jinan #9 - bootlickers 0:2