Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-14 19:30
  • Bekerwedstrijd: Kup BiH
  • Stadion: NK Tropico Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 33999
NK Tropico FK Zohari
novaaaaa Tactiek 5-3-1-1
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
60.6 gemiddelde waardering 62.7
goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Iserhardt heeft problemen om de bal te vangen. Iserhardt met een sublieme pass. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft een lange en hoge pass. Hrnjez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rollin passt de bal in één keer door. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft de bal voor. Hrnjez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Tropico - FK Zohari 0:1

16e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă probeert naar een medespeler te passen. Hanke rent richting de bal. Hanke geeft een lange en hoge pass. Hrnjez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Hanke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grøtterud komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Rollin kopt de bal weg. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch passt de bal met de wreef. Tokarski rent richting de bal. Tokarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ruidisch speelt de bal door. Gysels is nu in balbezit. Gysels passt de bal in één keer door. Melogno rent richting de bal. Melogno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hrnjez heeft problemen om de bal te vangen. Krivošija rent richting de bal. Met opzet legt Hrnjez zijn tegenspeler op de grond. Hrnjez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Daar is Vešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grøtterud rent richting de bal. Vešović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vešović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Tropico 56%, FK Zohari 44%.
NK Tropico - FK Zohari 0:1

49e minuut.
Hrnjez rent richting de bal. Krivošija onderschept slim de pass. Stafidă onderschept slim de pass. Stafidă geeft een lange en hoge pass. Iserhardt krijgt zijn hoofd ertegen. Oktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

71e minuut.
Ruidisch heeft problemen om de bal te vangen. Rollin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lung met de inworp. Sejud geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sejud heeft problemen om de bal te vangen. Buzsáky verovert de bal door een tackle van achteren. Buzsáky geeft een hoge lob. Iserhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt haalt uit met een fantastische trap. Oktar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tokarski passt de bal met de wreef. Ruidisch rent richting de bal. Ruidisch passt de bal zonder na te denken. Melogno rent richting de bal. Melogno schiet op doel. Çelebi bokst de bal weg. Vešović kan de bal niet met de borst controleren. Grøtterud verovert de bal door een tackle van achteren. Cizalj begaat een overtreding. Cizalj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Tropico 49%, FK Zohari 51%.
NK Tropico - FK Zohari 0:1