Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-13 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
F.C. Looser CURCUBEU
532mod_04 Tactiek BEBE NOU
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
31 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 38.7
outstanding Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Eldevar passt de bal met de wreef. Banach is nu in balbezit. Banach passt de bal met de wreef. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

5e minuut.
Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Parma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 1:0

7e minuut.
Daar is Aleksandrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrić geeft de bal voor. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Cojocaru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 2:0

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Parma niet meer kan verder spelen. Panov komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Matta geeft de bal voor. Wałdoch kopt de bal weg. Daar is Majkrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matta rent richting de bal. Matta draait met de bal, schiet en ... Üçok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tomalik geeft een lange en hoge pass. Oltenescu is nu in balbezit. Eldevar is nu in balbezit. Eldevar schiet op doel. Panov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar is nu in balbezit. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 3:0

22e minuut.
Tomalik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stângă komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Banach probeert naar een medespeler te passen. Madar rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 4:0

26e minuut.
Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu passt de bal met de wreef. Madar is nu in balbezit. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Madar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 5:0

28e minuut.
Banach verovert de bal door een tackle van achteren. Banach passt de bal zonder na te denken. Madar rent richting de bal. Madar draait met de bal, schiet en ... Panov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 6:0

30e minuut.
Banach speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal in één keer door. Eldevar rent richting de bal. Eldevar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 7:0

32e minuut.
Bugdoł geeft een hoge lob. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Banach speelt de bal door. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 8:0

35e minuut.
Daar is Madar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 28%, CURCUBEU 72%.
F.C. Looser - CURCUBEU 9:0

46e minuut.
Iorga komt het veld opgelopen. Caragiale komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wałdoch. Dumitraşcu-Popescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić passt de bal zonder na te denken. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Aleksandrić onderschept slim de pass. Aleksandrić met een sublieme pass. Banach geeft een lange en hoge pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. Panov bokst de bal weg.

62e minuut.
Banach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cojocaru de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stângă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eldevar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 10:0

67e minuut.
Pulina rent richting de bal. Pulina geeft een hoge lob. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 11:0

72e minuut.
Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach passt de bal in één keer door. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Panov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 12:0

74e minuut.
Smiorcăilă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wałdoch kopt de bal weg. Banach probeert naar een medespeler te passen. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar draait met de bal, schiet en ... Panov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vitomir heeft problemen om de bal te vangen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wałdoch passt de bal met de wreef. Banach probeert naar een medespeler te passen. Eldevar rent richting de bal. Iorga rent richting de bal. Iorga draait met de bal, schiet en ... Panov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CURCUBEU 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 31%, CURCUBEU 69%.
F.C. Looser - CURCUBEU 13:0