Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-14 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Strom Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4440
AC Strom PRAUJDA
442fwfw Tactiek Преса 4
58% Balbezit 42%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.5 gemiddelde waardering 43.4
adequate Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen average


6e minuut.
Korýtko met een sublieme pass. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann passt de bal met de wreef. Hashim rent richting de bal. Hashim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann passt de bal zonder na te denken. Kaloshev probeert naar een medespeler te passen. Timev heeft problemen om de bal te vangen. Timev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chenev speelt de bal door. Klungelig pakt Timev de bal. Timev passt de bal zonder na te denken. Mushev rent richting de bal. Mushev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - PRAUJDA 0:1

26e minuut.
Manembu geeft de bal voor. Hashim kopt de bal weg. Løvdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferda rent richting de bal. Ferda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Mushev rent richting de bal. Vasilakos verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilakos met een sublieme pass. Løvdal is nu in balbezit. Løvdal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Løvdal speelt de bal door. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Timev onderschept slim de pass. Mushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mushev schiet op doel. Rezoagli bokst de bal weg.

42e minuut.
Hashim kopt de bal weg. Inworp. Metev met de inworp. Kaloshev geeft een lange en hoge pass. Timev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 56%, PRAUJDA 44%.
AC Strom - PRAUJDA 0:1

46e minuut.
Algarra komt het veld opgelopen. Urumov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Skenderov onderschept slim de pass. Skenderov geeft de bal voor. Oržakauskas heeft problemen om de bal te vangen. Algarra rent richting de bal. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Rezoagli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vasilakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilakos probeert naar een medespeler te passen. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda schiet op doel. Urumov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Strom - PRAUJDA 1:1

54e minuut.
Mushev is nu in balbezit. Mushev geeft de bal voor. Klungelig pakt Oržakauskas de bal. Algarra rent richting de bal. Algarra schiet op doel. Rezoagli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Dünyamalıyev kopt de bal weg. Bachmann heeft problemen om de bal te vangen. Metev geeft een hoge lob. Algarra rent richting de bal. Algarra haalt uit met een fantastische trap. Rezoagli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 45%, PRAUJDA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Strom - PRAUJDA 1:1