Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-15 13:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nigeria U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8553
Nigeria U21 New Zealand U21
5-3-2 Dynamic Tactiek 532*
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
45.5 gemiddelde waardering 46.6
solid Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Anyamkegh rent richting de bal. Anyamkegh geeft een lange en hoge pass. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Gissing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - New Zealand U21 1:0

9e minuut.
Achebe heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa rent richting de bal. Crow onderschept slim de pass. Achebe onderschept slim de pass. Achebe draait met de bal, schiet en ... Gissing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis geeft de bal voor. Richter kopt de bal weg. Daar is Considine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Meads de bal. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa rent richting de bal. Achebe is nu in balbezit. Achebe schiet op doel. Gissing bokst de bal weg. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Crow geeft een lange en hoge pass. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmell verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell geeft een lange en hoge pass. Considine krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Nonu is nu in balbezit. Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonu verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell geeft een hoge lob. Considine springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Babalade kan de bal niet met de borst controleren. Considine rent richting de bal. Klungelig pakt Considine de bal. Considine schiet op doel. Ikeagu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nigeria U21 - New Zealand U21 1:1

41e minuut.
Considine is nu in balbezit. Considine geeft een hoge lob. Klungelig pakt Richter de bal. Richter draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ugali de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Achebe rent richting de bal. Crow onderschept slim de pass. Crow passt de bal in één keer door. Price geeft een hoge lob. Richter springt en kopt de bal. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 57%, New Zealand U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nigeria U21 - New Zealand U21 1:1

46e minuut.
Cain komt het veld opgelopen. Lauaki komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Price met de inworp. Cain geeft een lange en hoge pass. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - New Zealand U21 1:2

52e minuut.
Lauaki passt de bal zonder na te denken. Nonu rent richting de bal. Obidimalor is nu in balbezit. Gemmell onderschept slim de pass. Gemmell geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Obidimalor is nu in balbezit. Obidimalor geeft een hoge lob. Achebe rent richting de bal. Achebe schiet op doel. Gissing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Irving komt het veld opgelopen. Muller komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Obidimalor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gemmell is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obidimalor. Gemmell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gemmell kan niet meer verder spelen. Kirwan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Price geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Obidimalor de bal. Lauaki rent richting de bal. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Okeke kopt de bal weg. Daar is Achebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nigeria U21 - New Zealand U21 2:2

81e minuut.
Cain bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku verovert de bal door een tackle van achteren. Kaku geeft een hoge lob. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 52%, New Zealand U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nigeria U21 - New Zealand U21 2:2