Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-18 19:28
  • Competitiewedstrijd: Jaranson Liga
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12008
NK Fufu HNK Hajduk Lipovo Brdo
433a Tactiek 5-3-2-Wing
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 53
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Daar is Cingel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melnik probeert naar een medespeler te passen. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Uginović probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Markanović is nu in balbezit. Markanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delijewski zal de hoekschop nemen. Jurili heeft problemen om de bal te vangen. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil schiet op doel. Banjac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:1

30e minuut.
Portal passt de bal zonder na te denken. Delijewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prelas. Delijewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Delijewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 52%, HNK Hajduk Lipovo Brdo 48%.
NK Fufu - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:1

46e minuut.
Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Ribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović verovert de bal door een tackle van achteren. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Čuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Fufu - HNK Hajduk Lipovo Brdo 1:1

48e minuut.
Markanović rent richting de bal. Markanović geeft een hoge lob. Cingel kopt de bal weg. Fantela is nu in balbezit. Fantela draait met de bal, schiet en ... Čuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel schiet op doel. Čuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - HNK Hajduk Lipovo Brdo 2:1

58e minuut.
Jurili geeft de bal voor. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev geeft een hoge lob. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Banjac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Španjol met een sublieme pass. Fantela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantela geeft een lange en hoge pass. Mavrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Španjol passt de bal met de wreef. Prelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Uginović geeft een hoge lob. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel draait met de bal, schiet en ... Čuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fantela rent richting de bal. Fantela draait met de bal, schiet en ... Čuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Adam passt de bal in één keer door. Halik rent richting de bal. Halik passt de bal met de wreef. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Uginović geeft de bal voor. Cingel heeft problemen om de bal te vangen. Melnik begaat een overtreding. Cingel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mavrak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 44%, HNK Hajduk Lipovo Brdo 56%.
NK Fufu - HNK Hajduk Lipovo Brdo 2:1