Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AURELIA COLONIA eksplozija
ELI2 Tactiek BUM
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 49.7
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Puzović speelt de bal door. Geržinić is nu in balbezit. Geržinić speelt de bal door. Visser rent richting de bal. Visser draait met de bal, schiet en ... Knjaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Klungelig pakt Petrenko de bal. Dalbon geeft de bal voor. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz schiet op doel. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - eksplozija 1:0

10e minuut.
Szojka passt de bal met de wreef. Barcău is nu in balbezit. Barcău geeft een lange en hoge pass. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - eksplozija 2:0

19e minuut.
Kloskowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Budimčević de bal. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Attaguile passt de bal in één keer door. Rosenkrantz rent richting de bal. Barcău rent richting de bal. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dragoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Pintol met een sublieme pass. Attaguile met een sublieme pass. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel. Dragoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 51%, eksplozija 49%.
AURELIA COLONIA - eksplozija 2:0

50e minuut.
Baldiš passt de bal zonder na te denken. Petrenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa rent richting de bal. Petrenko verovert de bal door een tackle van achteren. Petrenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Latino komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Barcău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcău passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rosenkrantz de bal. Rosenkrantz geeft een lange en hoge pass. Plivaric krijgt zijn hoofd ertegen. Dragoş bokst de bal weg.

56e minuut.
Attaguile kopt de bal weg. Szojka is nu in balbezit. Szojka met een sublieme pass. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rosenkrantz schiet op doel. Doeltrap. Dragoş trapt de bal weg. Szojka kopt de bal weg. Plivaric rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragoş bokst de bal weg.

60e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Kloskowski speelt de bal door. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - eksplozija 3:0

66e minuut.
Baldiš kopt de bal weg. Latino is nu in balbezit. Attaguile schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Attaguile moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Attaguile schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Rosenkrantz is nu in balbezit. Budimčević begaat een overtreding. Budimčević krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Baldiš probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Barcău de bal onder controle te krijgen. Sekwa verovert de bal door een tackle van achteren. Latino rent richting de bal. Latino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - eksplozija 3:1

76e minuut.
Barcău probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz schiet op doel. Budimčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - eksplozija 4:1

87e minuut.
Kloskowski speelt de bal door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău passt de bal in één keer door. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz schiet op doel. Dragoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klungelig pakt Budimčević de bal. Rosenkrantz is nu in balbezit. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een lange en hoge pass. Szojka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Barcău heeft problemen om de bal te vangen. Barcău geeft een hoge lob. Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - eksplozija 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 45%, eksplozija 55%.
AURELIA COLONIA - eksplozija 5:1