Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eksplozija AURELIA COLONIA
MUB Tactiek ELI2
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten solid
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sopek komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Puzović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muler. Puzović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pintol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petrenko kopt de bal weg. Tiến Anh speelt de bal door. Petrenko heeft problemen om de bal te vangen. Petrenko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Szojka passt de bal zonder na te denken. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft de bal voor. Busson springt en kopt de bal. Brezović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pocrnja komt het veld opgelopen.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sorajlić komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 66%, AURELIA COLONIA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eksplozija - AURELIA COLONIA 0:0

46e minuut.
Visser komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Téllez Sánchez speelt de bal door. Szojka is nu in balbezit. Szojka passt de bal zonder na te denken. Busson rent richting de bal. Busson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Busson met een sublieme pass. Sass is nu in balbezit. Geržinić begaat een overtreding. Sass moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sass kan niet meer verder spelen. Attaguile komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Attaguile geeft de bal voor. Rosenkrantz rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Attaguile geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Busson kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pocrnja passt de bal met de wreef. Visser is nu in balbezit. Met opzet legt Blombowski zijn tegenspeler op de grond. Blombowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Tiến Anh kopt de bal weg. Pocrnja heeft problemen om de bal te vangen. Pocrnja probeert naar een medespeler te passen. Visser is nu in balbezit. Visser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Brajović probeert naar een medespeler te passen. Busson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajović met een sublieme pass. Busson rent richting de bal. Busson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szojka rent richting de bal. Repuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka onderschept slim de pass. Szojka haalt uit met een fantastische trap. Pas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Attaguile passt de bal in één keer door. Barcău is nu in balbezit. Barcău passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Busson de bal. Busson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 52%, AURELIA COLONIA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eksplozija - AURELIA COLONIA 0:0