Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eksplozija NK Fufu
nexe Tactiek 433a
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 60.1
solide Schieten formidabel
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


11e minuut.
Mavrak speelt de bal door. Jurili is nu in balbezit. Jurili geeft de bal voor. Fantela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantela draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Španjol is nu in balbezit. Španjol geeft een lange en hoge pass. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Fufu 0:1

29e minuut.
Pljevljak passt de bal in één keer door. Španjol is nu in balbezit. Španjol geeft een lange en hoge pass. Cingel is nu in balbezit. Cingel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Daar is Fantela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fantela met een sublieme pass. Cingel rent richting de bal. Cingel haalt uit met een fantastische trap. Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Fufu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 54%, NK Fufu 46%.
eksplozija - NK Fufu 0:2

48e minuut.
Baldiš geeft de bal voor. Budimčević heeft problemen om de bal te vangen. Markanović rent richting de bal. Daar is Markanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markanović schiet op doel. Dragoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Fufu 0:3

49e minuut.
Latino komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrenko komt het veld opgelopen.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budimčević met de inworp. Polak geeft de bal voor. Pocrnja controleert de bal met de borst. Pocrnja geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Španjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjol geeft de bal voor. Fantela rent richting de bal. Klungelig pakt Fantela de bal. Fantela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Inworp. Pocrnja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintol is nu in balbezit. Pintol geeft een hoge lob. Latino maakt een snoekduik en kopt de bal. Banjac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Fantela rent richting de bal. Fantela speelt de bal door. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... Dragoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Španjol verovert de bal door een tackle van achteren. Španjol geeft een lange en hoge pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović schiet op doel. Dragoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - NK Fufu 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 44%, NK Fufu 56%.
eksplozija - NK Fufu 0:4