Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Jaranson Liga
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8709
NK Fufu eksplozija
433a Tactiek nexe NO
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 50.9
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal met de wreef. Fantela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantela draait met de bal, schiet en ... Brezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft een hoge lob. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 1:0

17e minuut.
Puzović rent richting de bal. Španjol verovert de bal door een tackle van achteren. Španjol geeft de bal voor. Fantela rent richting de bal. Fantela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 2:0

18e minuut.
Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel verovert de bal door een tackle van achteren. Cingel geeft een lange en hoge pass. Fantela rent richting de bal. Fantela haalt uit met een fantastische trap. Brezović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Uginović rent richting de bal. Uginović passt de bal in één keer door. Fantela rent richting de bal. Fantela schiet op doel. Brezović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 3:0

31e minuut.
Budimčević is nu in balbezit. Cingel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pusti. Pusti krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Ostrovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polak met een sublieme pass. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 4:0

35e minuut.
Latino speelt de bal door. Visser heeft problemen om de bal te vangen. Cingel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cingel krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Uginović verovert de bal door een tackle van achteren. Uginović speelt de bal door. Pljevljak speelt de bal door. Markanović is nu in balbezit. Markanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Visser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pljevljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pljevljak geeft de bal voor. Markanović rent richting de bal. Markanović geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 41%, eksplozija 59%.
NK Fufu - eksplozija 4:0

46e minuut.
Visser geeft een lange en hoge pass. Puzović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fantela. Fantela krijgt een gele kaart. Puzović raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. Visser schiet op doel. Banjac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

46e minuut.
Ostrovski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Španjol kopt de bal weg. Puzović speelt de bal door. Klungelig pakt Latino de bal. Latino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Banjac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Markanović rent richting de bal. Markanović passt de bal in één keer door. Cingel heeft problemen om de bal te vangen. Cingel schiet op doel. Brezović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 5:0

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brezović niet meer kan verder spelen. Dragoş komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Uginović probeert de bal aan de voet te houden. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Dragoş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Komad komt het veld opgelopen. Petrenko komt het veld opgelopen. Pastor met de inworp. Fantela probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een lange en hoge pass. Cingel krijgt zijn hoofd ertegen. Dragoş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Puzović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastor. Pastor krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Pintol is nu in balbezit. Pintol passt de bal met de wreef. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 6:0

81e minuut.
Butulan geeft de bal voor. Markanović kopt de bal weg. Cingel rent richting de bal. Cingel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - eksplozija 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 48%, eksplozija 52%.
NK Fufu - eksplozija 7:0