Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-11 19:28
  • Competitiewedstrijd: Jaranson Liga
  • Stadion: Lipovo Brdo
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13797
HNK Hajduk Lipovo Brdo AURELIA COLONIA
5-3-2-Wing Tactiek ELI2
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 56
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Rosenkrantz controleert de bal met de borst. Kanischev rent richting de bal. Kanischev geeft een hoge lob. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Knjaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delijewski rent richting de bal. Delijewski schiet op doel. Knjaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 1:0

5e minuut.
Rosenkrantz passt de bal in één keer door. Adam speelt de bal door. Sass met een sublieme pass. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric schiet op doel. Čuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 1:1

10e minuut.
Halik passt de bal met de wreef. Delijewski rent richting de bal. Téllez Sánchez begaat een overtreding. Téllez Sánchez krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Halik kopt de bal weg. Daar is Petković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković passt de bal met de wreef. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Knjaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tatlıdil passt de bal zonder na te denken. Halik is nu in balbezit. Halik passt de bal zonder na te denken. Delijewski is nu in balbezit. Delijewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tatlıdil controleert de bal met de borst. Tatlıdil passt de bal met de wreef. Portal probeert naar een medespeler te passen. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Blombowski met een sublieme pass. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een hoge lob. Plivaric springt en kopt de bal. Čuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 1:2

43e minuut.
Melnik geeft de bal voor. Blombowski speelt de bal door. Sass probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz rent richting de bal. Rosenkrantz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Hajduk Lipovo Brdo 50%, AURELIA COLONIA 50%.
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 1:3

53e minuut.
Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil passt de bal zonder na te denken. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski draait met de bal, schiet en ... Knjaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 2:3

71e minuut.
Halik rent richting de bal. Szojka verovert de bal door een tackle van achteren. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Rosenkrantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenkrantz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Barcău geeft een hoge lob. Plivaric kopt de bal weg. Rosenkrantz is nu in balbezit. Rosenkrantz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Hajduk Lipovo Brdo 43%, AURELIA COLONIA 57%.
HNK Hajduk Lipovo Brdo - AURELIA COLONIA 2:4