Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Jaranson Liga
  • Stadion: Lipovo Brdo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6107
HNK Hajduk Lipovo Brdo eksplozija
5-3-2-Wing Tactiek galgo
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
51 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Melnik met een sublieme pass. Petković is nu in balbezit. Petković passt de bal met de wreef. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil schiet op doel. Dragoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tatlıdil rent richting de bal. Geržinić onderschept slim de pass. Geržinić geeft een lange en hoge pass. Komad rent richting de bal. Komad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak geeft een lange en hoge pass. Tatlıdil kopt de bal weg. Delijewski rent richting de bal. Delijewski schiet op doel. Dragoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Geržinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Geržinić geeft een lange en hoge pass. Tatlıdil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - eksplozija 1:0

39e minuut.
Tatlıdil is nu in balbezit. Geržinić maakt een afschuwelijke overtreding. Tatlıdil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Halik met een snel genomen vrije trap. Puzović is nu in balbezit. Tatlıdil verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - eksplozija 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Hajduk Lipovo Brdo 57%, eksplozija 43%.
HNK Hajduk Lipovo Brdo - eksplozija 2:0

46e minuut.
Komad speelt de bal door. Klungelig pakt Altamiro de bal. Tatlıdil verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlıdil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - eksplozija 3:0

49e minuut.
Petković is nu in balbezit. Petković met een sublieme pass. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HNK Hajduk Lipovo Brdo - eksplozija 4:0

89e minuut.
Kanischev verovert de bal door een tackle van achteren. Kanischev geeft de bal voor. Daar is Puzović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HNK Hajduk Lipovo Brdo 57%, eksplozija 43%.
HNK Hajduk Lipovo Brdo - eksplozija 4:0