Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eksplozija HNK Hajduk Lipovo Brdo
galgomed 1 Tactiek 5-3-2-Wing
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
53.4 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen good


20e minuut.
Geržinić geeft de bal voor. Portal kopt de bal weg. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:1

21e minuut.
Melnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Melnik geeft een hoge lob. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Dragoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Halik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:2

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komad komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski rent richting de bal. Polak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polak krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Inworp. Petrenko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 50%, HNK Hajduk Lipovo Brdo 50%.
eksplozija - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:2

47e minuut.
Ribar met een sublieme pass. Kanischev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanischev geeft de bal voor. Tatlıdil is nu in balbezit. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil haalt uit met een fantastische trap. Dragoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eksplozija - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:3

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ostrovski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Halik probeert naar een medespeler te passen. Baldiš is nu in balbezit. Baldiš passt de bal met de wreef. Latino bereikt de bal nog maar net als eerste. Latino schiet op doel. Čuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak geeft de bal voor. Ostrovski kopt de bal weg. Latino is nu in balbezit. Latino schiet op doel. Čuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Komad bereikt de bal nog maar net als eerste. Komad schiet op doel. Čuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kanischev geeft de bal voor. Pas rent richting de bal. Tatlıdil verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlıdil schiet op doel. Dragoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Baldiš passt de bal met de wreef. Maciejak geeft een lange en hoge pass. Tatlıdil rent richting de bal. Tatlıdil draait met de bal, schiet en ... Dragoş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eksplozija 46%, HNK Hajduk Lipovo Brdo 54%.
eksplozija - HNK Hajduk Lipovo Brdo 0:3