Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-28 19:44
  • Competitiewedstrijd: Jaranson Liga
  • Stadion: Fufodrom
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10070
NK Fufu AURELIA COLONIA
433a Tactiek ELI2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 46.7
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kloskowski rent richting de bal. Butulan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sekwa de bal. Cingel rent richting de bal. Cingel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cingel is nu in balbezit. Cingel passt de bal in één keer door. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - AURELIA COLONIA 1:0

14e minuut.
Mavrak passt de bal in één keer door. Cingel rent richting de bal. Cingel passt de bal zonder na te denken. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cingel is nu in balbezit. Cingel schiet op doel. Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - AURELIA COLONIA 2:0

23e minuut.
Rac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pljevljak met de inworp. Uginović geeft de bal voor. Cingel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jurili geeft een hoge lob. Cingel kopt de bal weg. Fantela rent richting de bal. Fantela haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Téllez Sánchez de bal. Markanović rent richting de bal. Markanović schiet op doel. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sekwa heeft problemen om de bal te vangen. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - AURELIA COLONIA 3:0

32e minuut.
Jurili geeft een hoge lob. Sekwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ... Cieślarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - AURELIA COLONIA 4:0

41e minuut.
Rac rent richting de bal. Rac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Butulan de bal. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Plivaric draait met de bal, schiet en ... Banjac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 37%, AURELIA COLONIA 63%.
NK Fufu - AURELIA COLONIA 4:0

53e minuut.
Mavrak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Markanović rent richting de bal. Markanović geeft een lange en hoge pass. Fantela is nu in balbezit. Fantela haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Téllez Sánchez geeft een hoge lob. Inworp. Butulan met de inworp. Mavrak geeft een lange en hoge pass. Sekwa kan de bal niet met de borst controleren. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Fufu - AURELIA COLONIA 5:0

56e minuut.
Pljevljak met een sublieme pass. Muler is nu in balbezit. Cingel verovert de bal door een tackle van achteren. Cingel haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sekwa kopt de bal weg. Mavrak probeert naar een medespeler te passen. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap. Cieślarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Cieślarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Jurili verovert de bal door een tackle van achteren. Jurili geeft de bal voor. Inworp. Gvozden met de inworp. Attaguile geeft een hoge lob. Banjac bokst de bal weg.

87e minuut.
Cingel speelt de bal door. Daar is Mavrak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavrak met een sublieme pass. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović schiet op doel. Cieślarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mavrak neemt de hoekschop. Fantela kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Fufu 40%, AURELIA COLONIA 60%.
NK Fufu - AURELIA COLONIA 5:0