Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AURELIA COLONIA NK Fufu
ELI2 Tactiek 433a
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 60.5
goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcău. Pastor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uginović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fantela rent richting de bal. Fantela schiet op doel. Knjaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - NK Fufu 0:1

5e minuut.
Butulan onderschept slim de pass. Butulan passt de bal zonder na te denken. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Cingel rent richting de bal. Markanović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Markanović rent richting de bal. Markanović geeft een hoge lob. Tiến Anh heeft problemen om de bal te vangen. Fantela is nu in balbezit. Fantela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Plivaric, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulan rent richting de bal. Butulan geeft een hoge lob. Cingel kan de bal niet met de borst controleren. Cingel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Čubela passt de bal in één keer door. Markanović is nu in balbezit. Markanović passt de bal zonder na te denken. Attaguile verovert de bal door een tackle van achteren. Cingel probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Knjaz met een harde bal richting middenveld. Sass kopt de bal weg. Jurili geeft een lange en hoge pass. Cingel is nu in balbezit. Cingel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fantela is nu in balbezit. Fantela schiet op doel. Knjaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Gvozden onderschept slim de pass. Gvozden probeert naar een medespeler te passen. Attaguile bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel verovert de bal door een tackle van achteren. Cingel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - NK Fufu 0:2

29e minuut.
Inworp. Tiến Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barcău met een sublieme pass. Plivaric rent richting de bal. Plivaric draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Mavrak is nu in balbezit. Mavrak speelt de bal door. Fantela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Uginović geeft een hoge lob. Sekwa kopt de bal weg. Pastor met een sublieme pass. Markanović rent richting de bal. Markanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 59%, NK Fufu 41%.
AURELIA COLONIA - NK Fufu 0:2

49e minuut.
Španjol met een snelle inworp. Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft de bal voor. Sekwa kan de bal niet met de borst controleren. Cingel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - NK Fufu 0:3

60e minuut.
Attaguile geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uginović de bal. Uginović probeert naar een medespeler te passen. Cingel is nu in balbezit. Cingel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURELIA COLONIA - NK Fufu 0:4

69e minuut.
Uginović met een sublieme pass. Mavrak is nu in balbezit. Téllez Sánchez begaat een overtreding. Mavrak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Pastor met een sublieme pass. Fantela heeft problemen om de bal te vangen. Fantela geeft een hoge lob. Markanović rent richting de bal. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een lange en hoge pass. Cingel speelt de bal door. Markanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Markanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURELIA COLONIA 61%, NK Fufu 39%.
AURELIA COLONIA - NK Fufu 0:4