Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-21 19:31
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Huragan Dąbrówka Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12985
Huragan Dąbrówka Elite Club
555 Tactiek Elite-P
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.5 gemiddelde waardering 44.6
good Schieten average
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Vasković is nu in balbezit. Cirilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cirilo passt de bal in één keer door. Ampola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Patakfalvi speelt de bal door. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković passt de bal zonder na te denken. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cirilo is nu in balbezit. Zachariasz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cirilo. Zachariasz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Inworp. Strauber met een snelle inworp. Rabeira speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Falkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rabeira de bal. Patakfalvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patakfalvi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Dąbrówka 42%, Elite Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Dąbrówka - Elite Club 0:0

55e minuut.
Walendzik passt de bal met de wreef. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi passt de bal met de wreef. Azeite bereikt de bal nog maar net als eerste. Azeite schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ayerdis kopt de bal weg. Ampola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zachariasz de bal. Cirilo is nu in balbezit. Cirilo geeft de bal voor. Uyanık bokst de bal weg.

88e minuut.
Falkowski passt de bal met de wreef. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi passt de bal met de wreef. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Dąbrówka 45%, Elite Club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Dąbrówka - Elite Club 0:0