Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Moldova U21
CocoYamboOFF Tactiek 4-4-3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
50.1 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen good


7e minuut.
Pretică raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corolico komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Purmonen rent richting de bal. Purmonen passt de bal in één keer door. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva schiet op doel. Mîrzenco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttioja geeft de bal voor. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel. Mîrzenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cucirca verovert de bal door een tackle van achteren. Cucirca geeft de bal voor. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă schiet op doel. Jakola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Moldova U21 0:1

45e minuut.
Purmonen rent richting de bal. Purmonen speelt de bal door. Myllykoski speelt de bal door. Saraniva rent richting de bal. Saraniva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 48%, Moldova U21 52%.
Suomi U21 - Moldova U21 0:1

49e minuut.
Gheaţă met de inworp. Pîslariuc is nu in balbezit. Pîslariuc geeft een hoge lob. Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alen komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Alen speelt de bal door. Cucirca is nu in balbezit. Cucirca passt de bal in één keer door. Boşniagă rent richting de bal. Boşniagă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gheaţă onderschept slim de pass. Bucilă rent richting de bal. Harakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Gheaţă verovert de bal door een tackle van achteren. Gheaţă draait met de bal, schiet en ... Jakola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Breodin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Harakainen onderschept slim de pass. Harakainen geeft de bal voor. Saraniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniva geeft een lange en hoge pass. Kaleva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Nokela komt het veld opgelopen. Kalliomaa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva is nu in balbezit. Salolatva rent richting de bal. Kaleva rent richting de bal. Kaleva schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Nokela met de inworp. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski geeft een lange en hoge pass. Kaleva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - Moldova U21 1:1

72e minuut.
Purmonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft de bal voor. Kalliomaa krijgt zijn hoofd ertegen. Mîrzenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Moldova U21 2:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caragodin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Alen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Vanhalakka de bal. Boşniagă bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşniagă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - Moldova U21 2:2

82e minuut.
Androni geeft de bal voor. Salolatva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alen. Alen krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Druga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salolatva met een snelle inworp. Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purmonen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mîrzenco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kalliomaa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Moldova U21 3:2

87e minuut.
Nokela passt de bal met de wreef. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salolatva de bal. Salolatva geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mîrzenco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalliomaa krijgt zijn hoofd ertegen. Mîrzenco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Doeltrap. Chiseliţă met een harde bal richting middenveld. Caragodin kopt de bal weg. Boşniagă is nu in balbezit. Boşniagă draait met de bal, schiet en ... Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 43%, Moldova U21 57%.
Suomi U21 - Moldova U21 3:2