Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-14 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bastion Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6348
Bastion KS Orzeł Lisia Góra
NZ1 Tactiek 5212 L
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 58.6
matig Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
matig Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Bueno probeert naar een medespeler te passen. Eshuijs rent richting de bal. Eshuijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Bueno de bal. Bueno speelt de bal door. Stuppa is nu in balbezit. Stuppa geeft een hoge lob. Heiné krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Grzybczyk speelt de bal door. Cabálek kopt de bal weg. Stuppa speelt de bal door. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Stuppa passt de bal zonder na te denken. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbán maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Urbán moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urbán schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bueno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabálek wilt de vrije trap nemen. Grzybczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:2

20e minuut.
Stuppa probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft de bal voor. Heiné maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Shibko rent richting de bal. Stuppa onderschept slim de pass. Stuppa geeft een hoge lob. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Stuppa geeft een hoge lob. Bueno kopt de bal weg. Heiné is nu in balbezit. Heiné haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:3

34e minuut.
Stuppa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuppa speelt de bal door. Cabálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabálek geeft een hoge lob. Heiné maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Heiné, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heiné probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno passt de bal met de wreef. Eshuijs is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cuzino geeft een lange en hoge pass. Eshuijs is nu in balbezit. Eshuijs probeert naar een medespeler te passen. Heiné rent richting de bal. Heiné haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 67%, KS Orzeł Lisia Góra 33%.
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:4

50e minuut.
Cuzino speelt de bal door. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Bueno passt de bal zonder na te denken. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Grzybczyk met een sublieme pass. Bidnenko kopt de bal weg. Daar is van Gendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabálek is nu in balbezit. Cabálek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hodal passt de bal met de wreef. Cabálek heeft problemen om de bal te vangen. Cabálek geeft de bal voor. Heiné rent richting de bal. Heiné schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Heiné rent richting de bal. Heiné passt de bal zonder na te denken. Bueno is nu in balbezit. Bueno geeft een hoge lob. Eshuijs krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hodal is nu in balbezit. Sivilia rent richting de bal. Yeniyemiş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yeniyemiş naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Cabálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabálek probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cuzino verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzino passt de bal met de wreef. Bueno rent richting de bal. Bueno passt de bal zonder na te denken. Stuppa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Lefèvre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabálek probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Grzybczyk bokst de bal weg. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:5

74e minuut.
Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs passt de bal met de wreef. Bueno is nu in balbezit. Bueno geeft een hoge lob. Heiné maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:6

76e minuut.
Stuppa passt de bal in één keer door. Bueno rent richting de bal. Bueno geeft een hoge lob. Heiné springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klička verovert de bal door een tackle van achteren. Klička geeft een lange en hoge pass. Eshuijs rent richting de bal. Eshuijs draait met de bal, schiet en ... Grzybczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bueno geeft een hoge lob. Heiné heeft problemen om de bal te vangen. Heiné draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:7

85e minuut.
Cabálek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stuppa de bal. Stuppa met een sublieme pass. Heiné rent richting de bal. Heiné draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion 73%, KS Orzeł Lisia Góra 27%.
Bastion - KS Orzeł Lisia Góra 0:7