Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-14 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Speranta Nisporeni Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 803
Speranta Nisporeni FC Galaxy
Zimbru Tactiek 352
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen good


16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dwójak met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Habowski de bal onder controle te krijgen. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bilal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. López Moreno komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Fedorchea speelt de bal door. Bardier rent richting de bal. Bardier speelt de bal door. Burduja bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lozenco is nu in balbezit. Lozenco geeft een lange en hoge pass. Chemschii bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea rent richting de bal. Fedorchea geeft een hoge lob. Dwójak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burduja rent richting de bal. Burduja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - FC Galaxy 1:0

28e minuut.
Carlessi geeft de bal voor. Fakhri is nu in balbezit. Pilipciuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fakhri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Palmisani neemt zijn aanloop. Brumer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Konopecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardier is nu in balbezit. Madziar verovert de bal door een tackle van achteren. Madziar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Gaugaş rent richting de bal. Bonizzi begaat een overtreding. Gaugaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chemschii zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Burduja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšehradský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burduja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Burduja neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - FC Galaxy 2:0

40e minuut.
Bonizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş rent richting de bal. Bonizzi begaat een overtreding. Bonizzi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Konopecki onderschept slim de pass. Konopecki probeert naar een medespeler te passen. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 53%, FC Galaxy 47%.
Speranta Nisporeni - FC Galaxy 2:0

54e minuut.
Habowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonizzi de bal. Bonizzi speelt de bal door. Palmisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmisani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Carlessi passt de bal zonder na te denken. Pilipciuc heeft problemen om de bal te vangen. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri haalt uit met een fantastische trap. Brumer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - FC Galaxy 2:1

88e minuut.
Konopecki probeert de bal aan de voet te houden. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş passt de bal met de wreef. Burduja is nu in balbezit. Burduja schiet op doel. Dwójak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Bonizzi is nu in balbezit. Bonizzi passt de bal met de wreef. Lozenco verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri schiet op doel. Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 71%, FC Galaxy 29%.
Speranta Nisporeni - FC Galaxy 2:1