Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Rossiya U21
532* Tactiek The Great Russia
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
45.9 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


16e minuut.
Fedosov kopt de bal weg. Price is nu in balbezit. Price passt de bal zonder na te denken. Considine rent richting de bal. Considine draait met de bal, schiet en ... Zanozin bokst de bal weg.

34e minuut.
Teniagin heeft problemen om de bal te vangen. Price rent richting de bal. Price passt de bal met de wreef. Richter is nu in balbezit. Richter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Inwood de bal. Inwood geeft de bal voor. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Richter schiet op doel. Considine probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Rossiya U21 1:0

45e minuut.
Inworp. Gorelov komt het veld opgelopen. Bavin komt het veld opgelopen. Meads komt het veld opgelopen. Lauaki komt het veld opgelopen. Bovtalo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 26%, Rossiya U21 74%.
New Zealand U21 - Rossiya U21 1:0

53e minuut.
Zheleznov kopt de bal weg. Price is nu in balbezit. Gusev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gusev krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Daar is Zheleznov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zheleznov geeft een hoge lob. Inworp. Price met de inworp. Inwood geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Irving komt het veld opgelopen. Muller komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Zalyalov onderschept slim de pass. Zalyalov met een sublieme pass. Teniagin geeft een lange en hoge pass. Bavin rent richting de bal. Bavin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Teniagin met een snelle inworp. Gusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusev geeft de bal voor. Meads probeert de bal aan de voet te houden. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 38%, Rossiya U21 62%.
New Zealand U21 - Rossiya U21 1:0