Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honeycomb City Karadekus
4-3-3 Flügel Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Parti onderschept slim de pass. Parti geeft de bal voor. Klungelig pakt Sengo de bal. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pericão is nu in balbezit. Bulidža verovert de bal door een tackle van achteren. Bulidža probeert naar een medespeler te passen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Karadekus 1:0

11e minuut.
Bastos trapt de bal weg van het doel. Blume kopt de bal weg. Daar is Fanrroncha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sigalho passt de bal in één keer door. Parti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pericão. Pericão krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kubala is nu in balbezit. Kubala passt de bal zonder na te denken. Bulidža bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Karadekus 2:0

25e minuut.
Bartczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Carewicz de bal. Parti is nu in balbezit. Noronha onderschept slim de pass. Noronha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bartczuk geeft de bal voor. Bulidža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala rent richting de bal. Bulidža is nu in balbezit. Bulidža schiet op doel. Bastos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bastos trapt de bal weg van het doel. Parti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pericão is nu in balbezit. Bulidža verovert de bal door een tackle van achteren. Bulidža schiet op doel. Bastos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 31%, Karadekus 69%.
Honeycomb City - Karadekus 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereyra komt het veld opgelopen. Rolim met een snelle inworp. Pericão probeert de bal met de borst te controleren. Pereyra begaat een overtreding. Pereyra krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bartczuk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fanrroncha de bal. Bulidža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Pericão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulidža is nu in balbezit. Bulidža passt de bal met de wreef. Kubala is nu in balbezit. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Karadekus 3:0

64e minuut.
Drăgănescu komt het veld opgelopen. Colosi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ulrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Carewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noronha rent richting de bal. Carewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Carewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colosi kopt de bal weg. Bulidža is nu in balbezit. Bulidža schiet op doel. Sengo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - Karadekus 4:0

72e minuut.
Mascarenhas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenazes geeft een hoge lob. Sigalho is nu in balbezit. Ulrich onderschept slim de pass. Ulrich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich geeft een lange en hoge pass. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosi geeft een hoge lob. Bastos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Voorintholt geeft de bal voor. Colosi kopt de bal weg. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 29%, Karadekus 71%.
Honeycomb City - Karadekus 4:0