Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honeycomb City sadasf
4-3-3 Flügel Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Ulrich speelt de bal door. Bulidža rent richting de bal. Coachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža verovert de bal door een tackle van achteren. Bulidža haalt uit met een fantastische trap. Obrzut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - sadasf 1:0

12e minuut.
Parti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ulrich speelt de bal door. Daar is Bulidža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kubala rent richting de bal. Kubala passt de bal in één keer door. Bulidža rent richting de bal. Bulidža draait met de bal, schiet en ... Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - sadasf 2:0

15e minuut.
Parti kopt de bal weg. Bulidža rent richting de bal. Bulidža passt de bal zonder na te denken. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Davidson onderschept slim de pass. Parti verovert de bal door een tackle van achteren. Parti speelt de bal door. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Blume rent richting de bal. Blume passt de bal in één keer door. Bulidža speelt de bal door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - sadasf 3:0

42e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Downing legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ulrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bulidža neemt zijn aanloop. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - sadasf 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 27%, sadasf 73%.
Honeycomb City - sadasf 4:0

48e minuut.
Parti is nu in balbezit. Parti geeft de bal voor. Ivory probeert de bal met de borst te controleren. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Inworp. Ćwiacz komt het veld opgelopen. García Cobles komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Bulidža rent richting de bal. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža rent richting de bal. Bulidža haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drăgănescu komt het veld opgelopen. Obrzut met een harde bal richting middenveld. Parti kopt de bal weg. Klungelig pakt Moreno de bal. Bulidža bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulidža schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Parti onderschept slim de pass. Parti geeft een lange en hoge pass. Daar is Bulidža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ... Obrzut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Downing geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ulrich passt de bal zonder na te denken. Ćwiacz probeert de bal met de borst te controleren. Ćwiacz speelt de bal door. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - sadasf 5:0

82e minuut.
Ćwiacz speelt de bal door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Underwood krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 42%, sadasf 58%.
Honeycomb City - sadasf 5:0