Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Oliver Klube
balaem11 Tactiek Breanna Barbara
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 37.1
adequate Schieten average
weak Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Susavila haalt uit met een fantastische trap. Garrido geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valdo de bal. Maradona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Soler verovert de bal door een tackle van achteren. Soler passt de bal in één keer door. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis schiet op doel. Dāboliņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 1:0

10e minuut.
Daar is Gavrič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 2:0

14e minuut.
Wilson rent richting de bal. Wilson speelt de bal door. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 3:0

20e minuut.
Soler passt de bal zonder na te denken. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvik begaat een overtreding. Talvik krijgt een gele kaart. Ntiabis raakt geblesseerd tijdens het duel. Gjesing met een snel genomen vrije trap. Grammozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Milito legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milito krijgt een gele kaart. Grammozis raakt geblesseerd tijdens het duel. Ntiabis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 4:0

26e minuut.
Bernales passt de bal met de wreef. Grammozis probeert naar een medespeler te passen. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 5:0

28e minuut.
Dentinho passt de bal in één keer door. Caçapava heeft problemen om de bal te vangen. Ntiabis onderschept slim de pass. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Dāboliņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Grammozis passt de bal in één keer door. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren geeft de bal voor. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 56%, Oliver Klube 44%.
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 5:0

51e minuut.
Buitenspel voor Ntiabis. Goede buitenspelval van de verdediging. Gavrič neemt vlug de vrije trap. Rapisarda kopt de bal weg. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Milito is nu in balbezit. Milito geeft de bal voor. Susavila rent richting de bal. Susavila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammozis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammozis speelt de bal door. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Bernales met een sublieme pass. Daar is Talvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soler is nu in balbezit. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ntiabis is nu in balbezit. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 6:0

81e minuut.
Bernales rent richting de bal. Soler onderschept slim de pass. Soler passt de bal met de wreef. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Rødseth onderschept slim de pass. Rødseth geeft de bal voor. Garrido kopt de bal weg. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 60%, Oliver Klube 40%.
SOUZACRUZ FC - Oliver Klube 6:0