Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube Portinari Football Arte
Corredeira Tactiek PI
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
10 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 34.6
redelijk Schieten matig
redelijk Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Talvik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwartzman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morgun is nu in balbezit. Morgun draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dentinho geeft een hoge lob. Caçapava kopt de bal weg. Stodolny is nu in balbezit. Susavila onderschept slim de pass. Susavila schiet op doel. Beirens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bernales heeft problemen om de bal te vangen. Gato is nu in balbezit. Gato passt de bal in één keer door. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Michel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Garrido rent richting de bal. Garrido passt de bal met de wreef. Perišić probeert naar een medespeler te passen. Novelli rent richting de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Poioco probeert naar een medespeler te passen. Centonze controleert de bal met de borst. Susavila rent richting de bal. Susavila haalt uit met een fantastische trap. Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Portinari Football Arte 1:0

43e minuut.
Caçapava geeft een lange en hoge pass. Stodolny speelt de bal door. Klungelig pakt Schwartzman de bal. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli draait met de bal, schiet en ... Beirens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Susavila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 21%, Portinari Football Arte 79%.
Oliver Klube - Portinari Football Arte 1:0

48e minuut.
Garrido rent richting de bal. Garrido geeft een hoge lob. Daar is Stodolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novelli is nu in balbezit. Novelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Susavila probeert de bal aan de voet te houden. Perišić is nu in balbezit. Perišić met een sublieme pass. Susavila is nu in balbezit. Susavila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 25%, Portinari Football Arte 75%.
Oliver Klube - Portinari Football Arte 1:0