Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Abuapuera
balaem11 Tactiek ABU
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 38
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Soler met een sublieme pass. Ntiabis is nu in balbezit. Yamada is nu in balbezit. Ntiabis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntiabis schiet op doel. Sardinha bokst de bal weg. Vilela geeft de bal voor. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rødseth begaat een overtreding. Rødseth krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vital passt de bal met de wreef. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho passt de bal met de wreef. Uchoa rent richting de bal. Uchoa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Peabiru is nu in balbezit. Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital passt de bal in één keer door. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa schiet op doel. Bello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Açelya kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilela de bal. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Sardinha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Abuapuera 1:0

39e minuut.
Ligeirinho met een sublieme pass. Barroso is nu in balbezit. Barroso geeft de bal voor. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Cruz geeft een lange en hoge pass. Soler kopt de bal weg. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 68%, Abuapuera 32%.
SOUZACRUZ FC - Abuapuera 1:0

59e minuut.
Lişman onderschept slim de pass. Lişman geeft de bal voor. Grammozis kopt de bal weg. Klungelig pakt Ntiabis de bal. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Grammozis geeft een hoge lob. Daar is Yamada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis schiet op doel. Sardinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Abuapuera 2:0

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sardinha niet meer kan verder spelen.

78e minuut.
Açelya passt de bal in één keer door. Yamada met een sublieme pass. Vilela controleert de bal met de borst. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Abuapuera 3:0

83e minuut.
Xavier probeert naar een medespeler te passen. Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital passt de bal in één keer door. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru schiet op doel. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bello speelt de bal door. Açelya kopt de bal weg. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Açelya is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Abuapuera 4:0

88e minuut.
Ligeirinho met een snelle inworp. Rapisarda rent richting de bal. Rapisarda geeft de bal voor. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 44%, Abuapuera 56%.
SOUZACRUZ FC - Abuapuera 4:0