Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOUZACRUZ FC Portinari Football Arte
bala compacta Tactiek PI
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
19 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Poioco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stănăşilă met de inworp. Wiankowski geeft de bal voor. Ntiabis krijgt zijn hoofd ertegen. Beirens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Waele kopt de bal weg. Klungelig pakt Schwartzman de bal. Stănăşilă speelt de bal door. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Merelli rent richting de bal. Merelli passt de bal met de wreef. Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Ntiabis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Merelli met een sublieme pass. Grammozis heeft problemen om de bal te vangen. Grammozis speelt de bal door. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis schiet op doel. De bal raakt de paal. Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Veronesi heeft problemen om de bal te vangen. Veronesi geeft de bal voor. Daar is Waele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merelli rent richting de bal. Merelli draait met de bal, schiet en ... Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski geeft een hoge lob. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Merelli rent richting de bal. Merelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 1:0

28e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski onderschept slim de pass. Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ntiabis de bal. Ntiabis schiet op doel. Beirens bokst de bal weg.

41e minuut.
Wiankowski speelt de bal door. Stănăşilă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ishoven. Ishoven krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Wiankowski rent richting de bal. Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Stodolny heeft problemen om de bal te vangen. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 18%, Portinari Football Arte 82%.
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 2:0

47e minuut.
Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Centonze rent richting de bal. Ntiabis onderschept slim de pass. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 3:0

51e minuut.
Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli geeft een lange en hoge pass. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis schiet op doel. Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Sánchez Quiroga passt de bal zonder na te denken. Ishoven rent richting de bal. Ntiabis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ntiabis krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stănăşilă kopt de bal weg. Merelli rent richting de bal. Stodolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wiankowski met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 4:0

81e minuut.
Merelli geeft een hoge lob. Daar is Stodolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 5:0

86e minuut.
Grammozis passt de bal zonder na te denken. Veronesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Veronesi passt de bal in één keer door. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 6:0

89e minuut.
Morgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli verovert de bal door een tackle van achteren. Merelli met een sublieme pass. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Beirens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOUZACRUZ FC 13%, Portinari Football Arte 87%.
SOUZACRUZ FC - Portinari Football Arte 6:0