Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portinari Football Arte SOUZACRUZ FC
PI Tactiek bala compacta
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32 gemiddelde waardering 53.7
matig Schieten goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Merelli passt de bal in één keer door. Ntiabis is nu in balbezit. Stodolny is nu in balbezit. Ntiabis verovert de bal door een tackle van achteren. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli geeft een lange en hoge pass. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Beirens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Poioco controleert de bal met de borst. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:1

16e minuut.
Beirens trapt de bal weg. Mooren kopt de bal weg. Merelli is nu in balbezit. Merelli geeft een hoge lob. Ntiabis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:2

18e minuut.
Klisiak is nu in balbezit. Ntiabis verovert de bal door een tackle van achteren. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli verovert de bal door een tackle van achteren. Merelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:3

25e minuut.
Wiankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiankowski passt de bal in één keer door. Merelli rent richting de bal. Merelli geeft een lange en hoge pass. Ntiabis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:4

27e minuut.
Wiankowski is nu in balbezit. Wiankowski passt de bal zonder na te denken. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Veronesi heeft problemen om de bal te vangen. Randa speelt de bal door. Wiankowski geeft de bal voor. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis schiet op doel. Beirens bokst de bal weg.

34e minuut.
Birgersson geeft een hoge lob. Daar is Centonze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klisiak is nu in balbezit. Ntiabis is nu in balbezit. Ntiabis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poioco trapt de bal weg. Grammozis rent richting de bal. Morgun is nu in balbezit. Morgun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Poioco probeert de bal aan de voet te houden. Grammozis kopt de bal weg. Stodolny rent richting de bal. Ntiabis onderschept slim de pass. Ntiabis draait met de bal, schiet en ... Beirens bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 78%, SOUZACRUZ FC 22%.
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:5

48e minuut.
Mooren is nu in balbezit. Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelli probeert naar een medespeler te passen. Ntiabis rent richting de bal. Ntiabis schiet op doel. Beirens bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Ntiabis de bal. Poioco rent richting de bal. Ntiabis onderschept slim de pass. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:6

65e minuut.
Klungelig pakt Merelli de bal. Merelli geeft een lange en hoge pass. Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Chadli de bal onder controle te krijgen. Merelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Ntiabis de bal. Ntiabis haalt uit met een fantastische trap. Poioco probeert de bal aan de voet te houden. Beirens bokst de bal weg.

75e minuut.
Veronesi kopt de bal weg. Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli met een sublieme pass. Merelli is nu in balbezit. Merelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak geeft de bal voor. Inworp. Chadli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grammozis geeft de bal voor. Beirens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Merelli rent richting de bal. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis onderschept slim de pass. Ntiabis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portinari Football Arte 72%, SOUZACRUZ FC 28%.
Portinari Football Arte - SOUZACRUZ FC 0:7