Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube Abuapuera
Corredeira Tactiek ABU
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 40.6
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
solide Verdedigen matig


9e minuut.
Klungelig pakt Caçapava de bal. Sampaio rent richting de bal. Caçapava maakt een afschuwelijke overtreding. Caçapava krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gavrič geeft een lange en hoge pass. Garrido kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilela de bal. Novelli is nu in balbezit. Novelli haalt uit met een fantastische trap. Sardinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Peabiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava begaat een overtreding. Peabiru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dicá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Abuapuera 0:1

25e minuut.
Dentinho rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xavier. Dentinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Caçapava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barroso kopt de bal weg. Novelli rent richting de bal. Novelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 49%, Abuapuera 51%.
Oliver Klube - Abuapuera 0:1

48e minuut.
Gavrič met een snelle inworp. Garrido is nu in balbezit. Anghelinii begaat een overtreding. Anghelinii krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido onderschept slim de pass. Garrido met een sublieme pass. Novelli is nu in balbezit. Novelli schiet op doel. Sardinha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 49%, Abuapuera 51%.
Oliver Klube - Abuapuera 0:1