Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-11 21:59
  • Competitiewedstrijd: Várzea League 2
  • Stadion: ABU Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4673
Abuapuera Oliver Klube
ABU Tactiek Corredeira
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
40.2 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen solide


23e minuut.
Na een snelle pass probeert Anghelinii de bal onder controle te krijgen. Vilela rent richting de bal. Susavila maakt een afschuwelijke overtreding. Susavila krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ligeirinho is nu in balbezit. Dentinho begaat een overtreding. Ligeirinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Barroso met een snel genomen vrije trap. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ligeirinho zijn tegenspeler op de grond. Guevara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guevara kan niet meer verder spelen. Blanchaert komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Anghelinii onderschept slim de pass. Anghelinii speelt de bal door. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Dentinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 61%, Oliver Klube 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abuapuera - Oliver Klube 0:0

52e minuut.
Hojnik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Blanchaert heeft problemen om de bal te vangen. Blanchaert passt de bal in één keer door. Susavila rent richting de bal. Susavila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bernales passt de bal zonder na te denken. Blanchaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchaert passt de bal zonder na te denken. Susavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Susavila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vital probeert naar een medespeler te passen. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru haalt uit met een fantastische trap. Dicá is nu in balbezit. Dicá passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bernales bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho is nu in balbezit. Uchoa rent richting de bal. Uchoa schiet op doel. Dāboliņš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abuapuera - Oliver Klube 1:0

73e minuut.
Dentinho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Blanchaert de bal. Blanchaert passt de bal met de wreef. Susavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Susavila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Barroso rent richting de bal. Blanchaert verovert de bal door een tackle van achteren. Blanchaert met een sublieme pass. Dentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Dentinho haalt uit met een fantastische trap. Sardinha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abuapuera 59%, Oliver Klube 41%.
Abuapuera - Oliver Klube 1:0