Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Ireland U21
I surrender Tactiek Test Portugalia
49% Balbezit 51%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
48.5 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Loughran met een sublieme pass. Purmonen rent richting de bal. Purmonen probeert naar een medespeler te passen. Saraniva rent richting de bal. Saraniva haalt uit met een fantastische trap. Paal! McGahey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Caffrey geeft een hoge lob. Fogharty is nu in balbezit. Vanhalakka is nu in balbezit. Fogharty verovert de bal door een tackle van achteren. Fogharty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kaleva is nu in balbezit. De Mange verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva geeft een lange en hoge pass. Saraniva krijgt zijn hoofd ertegen. McGahey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Caffrey de bal. Paal!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirttioja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 25%, Ireland U21 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Ireland U21 0:0

46e minuut.
Beaumont komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neville komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myllykoski komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Huhta geeft een hoge lob. Purmonen is nu in balbezit. Purmonen geeft de bal voor. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
McGahey trapt de bal weg. Vanhalakka is nu in balbezit. Vanhalakka met een sublieme pass. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Deveraux probeert de bal aan de voet te houden. Durkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durkan geeft de bal voor. Huhta is nu in balbezit. Fogharty onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tapiolinna komt het veld opgelopen. Kalliomaa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Loughran passt de bal met de wreef. Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttioja passt de bal zonder na te denken. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalliomaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Tapiolinna met een snelle inworp. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft een lange en hoge pass. Kaleva springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pirttioja geeft de bal voor. Kaleva is nu in balbezit. De Mange rent richting de bal. Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 27%, Ireland U21 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Ireland U21 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Durkan geeft de bal voor. Fogharty is nu in balbezit. Huhta maakt een afschuwelijke overtreding. Huhta krijgt een gele kaart. Fogharty raakt geblesseerd tijdens het duel. Neville komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

96e minuut.
Caffrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffrey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirttioja met de inworp. Myllykoski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale speelt de bal door. Deveraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva onderschept slim de pass. Kaleva draait met de bal, schiet en ... McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 26%, Ireland U21 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Ireland U21 0:0

115e minuut.
Myllykoski geeft een lange en hoge pass. Kaleva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wale. Kaleva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myllykoski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Ireland U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 39%, Ireland U21 61%.
Suomi U21 - Ireland U21 1:0