Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-28 19:36
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Guido Caprotti
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3217
Deportivo Multipla Prljavi Masni Zli
Zeman 2.0 Tactiek attack
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 33.4
zeer goed Schieten zwak
formidabel Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Barrese is nu in balbezit. Marić begaat een overtreding. Barrese raakt geblesseerd tijdens het duel. Manjarín met een snel genomen vrije trap. Barrese kopt de bal weg. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rêgo haalt uit met een fantastische trap. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 1:0

4e minuut.
Chiabai speelt de bal door. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo onderschept slim de pass. Rêgo schiet op doel. Slanina bokst de bal weg. Barrese is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 2:0

6e minuut.
Ses kopt de bal weg. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rêgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ses wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Fitzgerald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiabai rent richting de bal. Chiabai passt de bal zonder na te denken. Rêgo rent richting de bal. Rêgo draait met de bal, schiet en ... Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Ses passt de bal zonder na te denken. Daar is Carobbi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rêgo draait met de bal, schiet en ... Slanina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Pamuła rent richting de bal. Manjarín onderschept slim de pass. Manjarín met een sublieme pass. Barrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rêgo is nu in balbezit. Paciuga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rêgo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rêgo neemt zijn aanloop. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 3:0

23e minuut.
Chiabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiabai passt de bal met de wreef. Carobbi rent richting de bal. Carobbi draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 4:0

27e minuut.
Fitzgerald geeft een lange en hoge pass. Curatolo is nu in balbezit. Curatolo geeft een lange en hoge pass. Barrese rent richting de bal. Barrese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Marić de bal. Rêgo is nu in balbezit. Rêgo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 5:0

30e minuut.
Rêgo kopt de bal weg. Paciuga rent richting de bal. Rêgo onderschept slim de pass. Barrese is nu in balbezit. Barrese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 23%, Prljavi Masni Zli 77%.
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 6:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slanina trapt de bal weg. Chiabai kopt de bal weg. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rêgo schiet op doel. Slanina bokst de bal weg. Barrese is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marić trapt de bal weg. Chiabai kopt de bal weg. Carobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carobbi geeft een hoge lob. Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rêgo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 7:0

50e minuut.
Lojo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cerović rent richting de bal. Cerović probeert naar een medespeler te passen. Sak is nu in balbezit. Lojo onderschept slim de pass. Lojo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Carobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Carobbi geeft de bal voor. Daar is Paciuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lojo is nu in balbezit. Lojo draait met de bal, schiet en ... Slanina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Skočajić onderschept slim de pass. Skočajić geeft de bal voor. Lojo kopt de bal weg. Barrese is nu in balbezit. Barrese draait met de bal, schiet en ... Slanina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Slanina trapt de bal weg. Chiabai kopt de bal weg. Carobbi is nu in balbezit. Carobbi haalt uit met een fantastische trap. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 8:0

61e minuut.
Lojo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Czusz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Ses de bal. Ses passt de bal zonder na te denken. Czusz is nu in balbezit. Czusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 9:0

74e minuut.
Fitzgerald probeert naar een medespeler te passen. Marić bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrese verovert de bal door een tackle van achteren. Barrese schiet op doel. Slanina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 10:0

75e minuut.
Neto komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Slanina neemt vlug de vrije trap. Manjarín kan de bal niet met de borst controleren. Manjarín speelt de bal door. Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ses verovert de bal door een tackle van achteren. Ses probeert naar een medespeler te passen. Manjarín is nu in balbezit. Manjarín geeft een lange en hoge pass. Czusz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Multipla 12%, Prljavi Masni Zli 88%.
Deportivo Multipla - Prljavi Masni Zli 10:0