Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-29 07:50
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Łazienkowska 3
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8335
Legia Będzin Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ
B4 Tactiek 4-1-1-2-2-OFF
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
33 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.1 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten solide
goed Passen solide
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
West is nu in balbezit. Amir verovert de bal door een tackle van achteren. Amir met een sublieme pass. Montwiłł rent richting de bal. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Choupo-Moting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Collins kopt de bal weg. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 0:1

6e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde met een sublieme pass. Klungelig pakt Collins de bal. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł geeft een lange en hoge pass. Framnes probeert de bal aan de voet te houden. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł draait met de bal, schiet en ... Choupo-Moting verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Barrera speelt de bal door. West probeert naar een medespeler te passen. Montwiłł is nu in balbezit. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
West passt de bal met de wreef. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell draait met de bal, schiet en ... Vassdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 1:1

27e minuut.
Daar is Cernea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. West met de inworp. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Vassdal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, West zal de hoekschop nemen. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell schiet op doel. Vassdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 2:1

30e minuut.
Daar is Szymanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. West met de inworp. Chilwell is nu in balbezit. Chilwell draait met de bal, schiet en ... Vassdal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Stephens de bal. Vassdal met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. West met de inworp. Chilwell is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Stephens met een sublieme pass. Framnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Framnes met een sublieme pass. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 3:1

34e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal in één keer door. Chilwell heeft problemen om de bal te vangen. Chilwell haalt uit met een fantastische trap. Vassdal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 4:1

35e minuut.
Collins passt de bal zonder na te denken. Daar is Feinschmecker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lange met de inworp. ColIymore met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Montwiłł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chilwell rent richting de bal. Chilwell passt de bal zonder na te denken. Stephens rent richting de bal. Stephens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Vassdal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 5:1

40e minuut.
Alcalde met een sublieme pass. Klungelig pakt Feinschmecker de bal. Feinschmecker passt de bal in één keer door. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lange is nu in balbezit. Lange schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 6:1

42e minuut.
Vassdal met een sublieme pass. Inworp. West met een snelle inworp. Chilwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilwell schiet op doel. Vassdal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 7:1

45e minuut.
Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange passt de bal met de wreef. Chilwell heeft problemen om de bal te vangen. Chilwell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Lange met de inworp. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Vassdal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 40%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 60%.
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 8:1

46e minuut.
Inworp. Simón komt het veld opgelopen. Robson komt het veld opgelopen. Obiorah komt het veld opgelopen. Jones komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Collins is nu in balbezit. Collins geeft een hoge lob. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Choupo-Moting werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 8:2

53e minuut.
Alcalde is nu in balbezit. Alcalde passt de bal zonder na te denken. Collins rent richting de bal. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Feinschmecker onderschept slim de pass. Feinschmecker geeft een lange en hoge pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. Choupo-Moting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 8:3

60e minuut.
King komt het veld opgelopen. Ramadan komt het veld opgelopen. Cole komt het veld opgelopen. Hamilton komt het veld opgelopen. Stoltz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lean geeft de bal voor. Inworp. Lange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramadan heeft problemen om de bal te vangen. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Simón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Simón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 9:3

64e minuut.
Stoltz met een snelle inworp. Cole rent richting de bal. Cole probeert naar een medespeler te passen. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Tena komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Feinschmecker speelt de bal door. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange speelt de bal door. Klungelig pakt Ramadan de bal. Ramadan schiet op doel. Tena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cole is nu in balbezit. Cole schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 10:3

66e minuut.
Stoltz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cole kopt de bal weg. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal met de wreef. Cole rent richting de bal. Cole haalt uit met een fantastische trap. Tena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 11:3

68e minuut.
King passt de bal zonder na te denken. Framnes is nu in balbezit. Framnes passt de bal in één keer door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Tena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cole maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 12:3

71e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collins. Collins krijgt een gele kaart. King is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lange met een snel genomen vrije trap. Ramadan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Lange zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramadan is nu in balbezit. Ramadan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton passt de bal in één keer door. Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramadan haalt uit met een fantastische trap. Tena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 13:3

77e minuut.
Stoltz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole heeft problemen om de bal te vangen. Cole met een sublieme pass. King heeft problemen om de bal te vangen. King draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Amir kopt de bal weg. Lange speelt de bal door. Ramadan rent richting de bal. Ramadan draait met de bal, schiet en ... Tena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 14:3

79e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole speelt de bal door. Ramadan rent richting de bal. Ramadan draait met de bal, schiet en ... Tena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 15:3

89e minuut.
Svansson is nu in balbezit. Svansson geeft de bal voor. Collins met een sublieme pass. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Montwiłł haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cole stond buitenspel. Robson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Collins rent richting de bal. Collins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 15:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 33%, Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 67%.
Legia Będzin - Ⓛ MKS Piaseczno Ⓛ 15:4