Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prathet Thai U21 New Zealand U21
4-3-1-2 Tactiek 532*
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen solid


11e minuut.
Boriban met een sublieme pass. Daar is Price, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Price geeft de bal voor. Considine springt en kopt de bal. Kunthana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kunthana met een sublieme pass. Price kopt de bal weg. Daar is Pak Fett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Pak Fett de bal. Pak Fett geeft een lange en hoge pass. Nonu heeft problemen om de bal te vangen. Nonu geeft een lange en hoge pass. Considine krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Meads komt het veld opgelopen. Lauaki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 77%, New Zealand U21 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prathet Thai U21 - New Zealand U21 0:0

50e minuut.
Meads geeft de bal voor. Tianphosuwan kan de bal niet met de borst controleren. Nonu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nonu krijgt een gele kaart. Tianphosuwan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bin komt het veld opgelopen. Mani komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lauaki is nu in balbezit. Mani begaat een overtreding. Lauaki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gemmell met een snel genomen vrije trap. Considine maakt een snoekduik en kopt de bal. Kunthana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inwood geeft een lange en hoge pass. Park probeert de bal met de borst te controleren. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine schiet op doel. Kunthana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Doeltrap. Irving komt het veld opgelopen. Muller komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inwood rent richting de bal. Inwood geeft de bal voor. Yuansheng rent richting de bal. Lauaki onderschept slim de pass. Lauaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lewis geeft een hoge lob. Price heeft problemen om de bal te vangen. Price geeft een hoge lob. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wannapiromkul bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Inwood passt de bal zonder na te denken. Irving bereikt de bal nog maar net als eerste. Irving haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inwood passt de bal met de wreef. Daar is Lauaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Kuo chuan zijn tegenspeler op de grond. Kuo chuan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prathet Thai U21 68%, New Zealand U21 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prathet Thai U21 - New Zealand U21 0:0