Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-07-29 07:55
  • Competitiewedstrijd: Copa Ban
  • Stadion: BEYROUTHI Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5240
FC. ALCOLCON VENEZUELA CITY CLUB FC
KAMILA Tactiek unica
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
49.3 gemiddelde waardering 59.1
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo met een sublieme pass. Bała rent richting de bal. Bała draait met de bal, schiet en ... Bassetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Mossoró geeft een hoge lob. Park-Young speelt de bal door. Crisantemi heeft problemen om de bal te vangen. Crisantemi geeft een hoge lob. Pavićević krijgt zijn hoofd ertegen. Mingardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Srpek kopt de bal weg. Bała is nu in balbezit. Maute legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lorenzo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bassetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Vizcaíno passt de bal met de wreef. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo met een sublieme pass. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:1

17e minuut.
Căruţaşu passt de bal zonder na te denken. Srpek is nu in balbezit. Srpek passt de bal in één keer door. Vizcaíno is nu in balbezit. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała is nu in balbezit. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno schiet op doel. Bassetta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:2

22e minuut.
Park-Young verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo met een sublieme pass. Bała rent richting de bal. Bała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bednář de bal. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Bassetta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:3

45e minuut.
Daar is Pool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bała rent richting de bal. Vizcaíno rent richting de bal. Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... Bassetta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ALCOLCON 64%, VENEZUELA CITY CLUB FC 36%.
FC. ALCOLCON - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:4

53e minuut.
Ciuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta geeft een hoge lob. Lorenzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Łazowski de bal. Łazowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Srpek kopt de bal weg. Daar is Bała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maute is nu in balbezit. Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Maute controleert de bal met de borst. Lorenzo rent richting de bal. Ciuchta begaat een overtreding. Lorenzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vizcaíno neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bassetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ALCOLCON 52%, VENEZUELA CITY CLUB FC 48%.
FC. ALCOLCON - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:4