Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Portuguesa FC Los Muchachos del Sir
albert Tactiek Sir...7 - B
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


23e minuut.
Przesmycki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Álvarez komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Zaňák probeert naar een medespeler te passen. Binasco is nu in balbezit. Binasco passt de bal met de wreef. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Trung Long verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pešterac heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pigłowski neemt de hoekschop. Álvarez springt en kopt de bal. Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:1

30e minuut.
Zaňák passt de bal met de wreef. Małek rent richting de bal. Małek probeert naar een medespeler te passen. Zaňák geeft een lange en hoge pass. Álvarez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:2

44e minuut.
Tomaszewski speelt de bal door. Daar is Pešterac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 69%, Los Muchachos del Sir 31%.
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:3

53e minuut.
Trung Long trapt de bal weg van het doel. Frejie kopt de bal weg. Osowicki is nu in balbezit. Binasco onderschept slim de pass. Binasco haalt uit met een fantastische trap. Trung Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Álvarez rent richting de bal. Álvarez geeft de bal voor. Trung Long probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Gmoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Miholka is nu in balbezit. Małek verovert de bal door een tackle van achteren. Binasco rent richting de bal. Binasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:4

68e minuut.
Małek passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Tomaszewski rent richting de bal. Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez schiet op doel. Trung Long bokst de bal weg.

69e minuut.
Osowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez onderschept slim de pass. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Trung Long probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:5

72e minuut.
Trung Long met een harde bal richting middenveld. Pigłowski is nu in balbezit. Pigłowski geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Binasco is nu in balbezit. Binasco passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 65%, Los Muchachos del Sir 35%.
Atlético Portuguesa FC - Los Muchachos del Sir 0:6