Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portuguesa Fc Atlético Portuguesa FC
Defensiva 18.0 Tactiek albert
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
36.1 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Larotonda rent richting de bal. Larotonda speelt de bal door. Zaloga rent richting de bal. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Luumaa rent richting de bal. Miholka onderschept slim de pass. Cepeda begaat een overtreding. Cepeda krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gmoch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulido komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Luban geeft de bal voor. Miholka kopt de bal weg. Karateke is nu in balbezit. MacLewis onderschept slim de pass. MacLewis schiet op doel. Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Larotonda passt de bal in één keer door. Luban rent richting de bal. Luban passt de bal zonder na te denken. MacLewis rent richting de bal. MacLewis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Majsner heeft problemen om de bal te vangen. Larotonda met een sublieme pass. Koser rent richting de bal. Schlüter verovert de bal door een tackle van achteren. Schlüter haalt uit met een fantastische trap. Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schlüter rent richting de bal. Schlüter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portuguesa Fc - Atlético Portuguesa FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 52%, Atlético Portuguesa FC 48%.
Portuguesa Fc - Atlético Portuguesa FC 0:1

54e minuut.
Cepeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Luumaa de bal. Nicolo is nu in balbezit. MacLewis is nu in balbezit. MacLewis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Luumaa probeert naar een medespeler te passen. MacLewis is nu in balbezit. Cepeda rent richting de bal. MacLewis verovert de bal door een tackle van achteren. MacLewis draait met de bal, schiet en ... Souxes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
MacLewis speelt de bal door. Majsner is nu in balbezit. Majsner passt de bal in één keer door. Schlüter is nu in balbezit. Schlüter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Miholka neemt de hoekschop. Souxes speelt de bal door. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karateke is nu in balbezit. Karateke geeft een lange en hoge pass. Zaloga rent richting de bal. Zaloga draait met de bal, schiet en ... Trung Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Reuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reuter passt de bal in één keer door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal schiet op doel. Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Portuguesa Fc - Atlético Portuguesa FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portuguesa Fc 53%, Atlético Portuguesa FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portuguesa Fc - Atlético Portuguesa FC 1:1