Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Muchachos del Sir FC. ALCOLCON
Sir...1 - B Tactiek KAMILA
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
60.5 gemiddelde waardering 49.3
excellent Schieten adequate
very good Passen good
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Crescenzi passt de bal zonder na te denken. Álvarez rent richting de bal. Park-Young geeft de bal voor. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević schiet op doel. Karabashev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pereiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pereiro speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap. Bassetta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Muchachos del Sir - FC. ALCOLCON 1:0

12e minuut.
Álvarez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Binasco komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Bednář geeft een lange en hoge pass. Pavićević rent richting de bal. Ferling schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferling krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Maute bereikt de bal nog maar net als eerste. Maute geeft een lange en hoge pass. Ledesma rent richting de bal. Ciświcki verovert de bal door een tackle van achteren. Ciświcki schiet op doel. Karabashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Crisantemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morán krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pool probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macas kopt de bal weg. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka geeft de bal voor. Ciświcki kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 53%, FC. ALCOLCON 47%.
Los Muchachos del Sir - FC. ALCOLCON 1:0

51e minuut.
Park-Young heeft problemen om de bal te vangen. Stadler speelt de bal door. Riveros rent richting de bal. Bednář bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Crescenzi geeft een lange en hoge pass. Pereiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool verovert de bal door een tackle van achteren. Binasco onderschept slim de pass. Binasco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaňák met de inworp. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi geeft de bal voor. Binasco maakt een snoekduik en kopt de bal. Bassetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bassetta probeert naar een medespeler te passen. Crescenzi kopt de bal weg. Bednář heeft problemen om de bal te vangen. Binasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Binasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Crisantemi kopt de bal weg. Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Ciświcki onderschept slim de pass. Ciświcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Muchachos del Sir - FC. ALCOLCON 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Muchachos del Sir 51%, FC. ALCOLCON 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Muchachos del Sir - FC. ALCOLCON 1:1