Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Portuguesa FC VENEZUELA CITY CLUB FC
albert Tactiek unica
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
38.1 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten matig
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


18e minuut.
Gmoch kopt de bal weg. Tomaszewski probeert de bal aan de voet te houden. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:1

24e minuut.
Klungelig pakt Bała de bal. Bała probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă draait met de bal, schiet en ... Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Osowicki is nu in balbezit. Łazowski onderschept slim de pass. Łazowski passt de bal met de wreef. Bała heeft problemen om de bal te vangen. Bała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Miholka rent richting de bal. Alonso Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso Fernández geeft een lange en hoge pass. Bała rent richting de bal. Bała draait met de bal, schiet en ... Trung Long kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 67%, VENEZUELA CITY CLUB FC 33%.
Atlético Portuguesa FC - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:1

46e minuut.
Plasencia rent richting de bal. Plasencia geeft een lange en hoge pass. Bała is nu in balbezit. Bała draait met de bal, schiet en ... Trung Long maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - VENEZUELA CITY CLUB FC 0:2

50e minuut.
Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski geeft de bal voor. Schlüter rent richting de bal. Schlüter draait met de bal, schiet en ... Mingardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - VENEZUELA CITY CLUB FC 1:2

55e minuut.
Tomaszewski is nu in balbezit. Bała onderschept slim de pass. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Bała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sopârlă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap. Trung Long werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - VENEZUELA CITY CLUB FC 1:3

57e minuut.
Srpek kopt de bal weg. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomaszewski krijgt een gele kaart. Bała raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lorenzo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Miholka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolo is nu in balbezit. Met opzet legt Sopârlă zijn tegenspeler op de grond. Sopârlă krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Pešterac met een sublieme pass. Miholka is nu in balbezit. Lorenzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lorenzo geeft een hoge lob. Srpek bereikt de bal nog maar net als eerste. Srpek passt de bal zonder na te denken. Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 59%, VENEZUELA CITY CLUB FC 41%.
Atlético Portuguesa FC - VENEZUELA CITY CLUB FC 1:3