Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-26 00:30
  • Competitiewedstrijd: Copa Ban
  • Stadion: BEYROUTHI Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5499
FC. ALCOLCON Portuguesa Fc
KAMILA Tactiek Defensiva 18.0
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 36
good Schieten average
good Passen weak
excellent Verdedigen average


6e minuut.
Szklanka rent richting de bal. Szklanka geeft een lange en hoge pass. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel. Souxes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - Portuguesa Fc 1:0

14e minuut.
Luumaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Reuter zijn tegenspeler op de grond. Reuter krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bednář heeft problemen om de bal te vangen. Bednář geeft een hoge lob. Pavićević kopt de bal weg. Daar is Szklanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szklanka passt de bal zonder na te denken. Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cepeda de bal. Cepeda geeft een hoge lob. Maute geeft een lange en hoge pass. Ciświcki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ciświcki kopt de bal weg. Crisantemi is nu in balbezit. Crisantemi geeft een hoge lob. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Macas geeft een lange en hoge pass. Szklanka heeft problemen om de bal te vangen. Szklanka speelt de bal door. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ALCOLCON 40%, Portuguesa Fc 60%.
FC. ALCOLCON - Portuguesa Fc 1:0

56e minuut.
Luban geeft de bal voor. Szklanka kopt de bal weg. Daar is Pavićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavićević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Luban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crisantemi rent richting de bal. Crisantemi probeert naar een medespeler te passen. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - Portuguesa Fc 2:0

58e minuut.
Koser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciświcki rent richting de bal. Daar is Ciświcki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciświcki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - Portuguesa Fc 3:0

74e minuut.
Crisantemi passt de bal met de wreef. Ciświcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karateke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karateke krijgt een gele kaart. Ciświcki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciświcki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ALCOLCON - Portuguesa Fc 4:0

75e minuut.
Ciuchta is nu in balbezit. Ciuchta geeft een lange en hoge pass. Larotonda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavićević draait met de bal, schiet en ... Souxes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szklanka geeft een lange en hoge pass. Larotonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisantemi verovert de bal door een tackle van achteren. Crisantemi draait met de bal, schiet en ... Souxes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ALCOLCON 29%, Portuguesa Fc 71%.
FC. ALCOLCON - Portuguesa Fc 4:0