Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Campione L`viv FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4450
Campione L`viv FC G-77
3=5=2 Tactiek IQv2
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten good
very good Passen very good
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Ðức Duy speelt de bal door. Altebrandi is nu in balbezit. Altebrandi met een sublieme pass. Kormány is nu in balbezit. Kormány draait met de bal, schiet en ... Guzhevsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - G-77 1:0

22e minuut.
Rusanovskiy speelt de bal door. Pshenichniy rent richting de bal. Pshenichniy geeft de bal voor. Kondratovich springt en kopt de bal. Martynov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ðức Duy onderschept slim de pass. Ðức Duy passt de bal met de wreef. Kormány rent richting de bal. Kormány draait met de bal, schiet en ... Guzhevsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 41%, G-77 59%.
Campione L`viv FC - G-77 1:0

46e minuut.
Borisenko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kusliy passt de bal in één keer door. Skrobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Diryavka zijn tegenspeler op de grond. Diryavka krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Skrobot speelt de bal door. Altebrandi is nu in balbezit. Altebrandi speelt de bal door. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormány schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Canabrava is nu in balbezit. Kusliy onderschept slim de pass. Kusliy met een sublieme pass. Pshenichniy rent richting de bal. Pshenichniy geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Canabrava controleert de bal met de borst. Rusanovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canabrava is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kachur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guzhevsky met een sublieme pass. Kusliy kopt de bal weg. Kormány bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canabrava neemt de hoekschop. Kormány heeft problemen om de bal te vangen. Kormány geeft een hoge lob. Guzhevsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Skrobot kopt de bal weg. Ðức Duy geeft de bal voor. Kormány is nu in balbezit. Canabrava is nu in balbezit. Klungelig pakt Canabrava de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Khlaponin kopt de bal weg. Pshenichniy rent richting de bal. Pshenichniy met een sublieme pass. Borisenko rent richting de bal. Borisenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Campione L`viv FC - G-77 1:1

88e minuut.
Rusanovskiy passt de bal zonder na te denken. Pshenichniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pshenichniy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borisenko de bal. Borisenko schiet op doel. Martynov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 42%, G-77 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Campione L`viv FC - G-77 1:1