Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Royal CF Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1929
Royal CF cosmik rangers
4_3_3_ Tactiek Tactique 2016
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.8 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen average


2e minuut.
Buba speelt de bal door. Dean speelt de bal door. Mexicano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. The Flash bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash schiet op doel. Eymann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - cosmik rangers 0:1

7e minuut.
Arango García maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodriguez kopt de bal weg. Bonaparte rent richting de bal. Campeco onderschept slim de pass. Campeco draait met de bal, schiet en ... Montandon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Royal CF - cosmik rangers 1:1

9e minuut.
Priestley is nu in balbezit. Priestley passt de bal in één keer door. Arango García geeft een lange en hoge pass. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - cosmik rangers 2:1

14e minuut.
Cacavale rent richting de bal. Buba verovert de bal door een tackle van achteren. Buba passt de bal in één keer door. The Flash rent richting de bal. The Flash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
The Flash rent richting de bal. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. The Flash onderschept slim de pass. The Flash haalt uit met een fantastische trap. Eymann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ligeirinho rent richting de bal. Kunduracıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracıoğlu speelt de bal door. Quaresma rent richting de bal. Campeco verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Priestley geeft een hoge lob. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Quaresma de bal onder controle te krijgen. Montandon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonaparte verovert de bal door een tackle van achteren. Bonaparte geeft de bal voor. Zawodziński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 32%, cosmik rangers 68%.
Royal CF - cosmik rangers 2:1

46e minuut.
Campeco probeert naar een medespeler te passen. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu met een sublieme pass. Campeco bereikt de bal nog maar net als eerste. Campeco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - cosmik rangers 3:1

64e minuut.
Bonaparte geeft een lange en hoge pass. Beg probeert naar een medespeler te passen. The Flash rent richting de bal. The Flash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal CF - cosmik rangers 3:2

67e minuut.
Arango García probeert naar een medespeler te passen. Campeco rent richting de bal. Rambert begaat een overtreding. Rambert krijgt een gele kaart. Campeco raakt geblesseerd tijdens het duel. Campeco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez schiet op doel. Montandon bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Mexicano rent richting de bal. Mexicano passt de bal met de wreef. Zawodziński onderschept slim de pass. The Flash is nu in balbezit. The Flash geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
The Flash onderschept slim de pass. Arango García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. The Flash is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamora komt het veld opgelopen. Steenbeke komt het veld opgelopen. Bambosz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal CF 41%, cosmik rangers 59%.
Royal CF - cosmik rangers 3:2