Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: UDMUR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7053
UDMUR VV Ermelo
JOS Tactiek JOS
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 42
solid Schieten good
adequate Passen good
weak Verdedigen average


5e minuut.
Grubb rent richting de bal. Grubb passt de bal in één keer door. Verhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Verhoef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhoef draait met de bal, schiet en ... Calderé bokst de bal weg.

10e minuut.
Inworp. Verhoef met een snelle inworp. Susuzdere rent richting de bal. Susuzdere schiet op doel. Duran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - VV Ermelo 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbazlı met de inworp. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben draait met de bal, schiet en ... Calderé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDMUR - VV Ermelo 1:1

15e minuut.
Şahbazlı kopt de bal weg. Calderé speelt de bal door. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ... Duran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Verhoef raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Velden komt het veld opgelopen. van der Velden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - VV Ermelo 2:1

23e minuut.
van der Velden met de inworp. Grubb rent richting de bal. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazlı schiet op doel. Duran probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Duran trapt de bal weg. van der Velden rent richting de bal. van der Velden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Casparij is nu in balbezit. Susuzdere rent richting de bal. Daar is Susuzdere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Elfring is nu in balbezit. Elfring passt de bal zonder na te denken. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden draait met de bal, schiet en ... Calderé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDMUR - VV Ermelo 2:2

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Velden met de inworp. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazlı heeft problemen om de bal te vangen. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Brejza komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap. Duran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Inworp. Duran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - VV Ermelo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 49%, VV Ermelo 51%.
UDMUR - VV Ermelo 3:2

46e minuut.
Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubb speelt de bal door. Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. van der Velden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şahbazlı met een snelle inworp. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velden verovert de bal door een tackle van achteren. van der Velden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UDMUR - VV Ermelo 3:3

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Velden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - VV Ermelo 4:3

65e minuut.
Şahbazlı kopt de bal weg. Calderé rent richting de bal. Calderé geeft een hoge lob. Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı schiet op doel. Duran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van der Velden draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Calderé trapt de bal weg. Şahbazlı is nu in balbezit. Şahbazlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Friðgeirsson rent richting de bal. Friðgeirsson speelt de bal door. van der Velden is nu in balbezit. van der Velden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calderé met een harde bal richting middenveld. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - VV Ermelo 5:3

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Willimowski de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Velden met de inworp. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza haalt uit met een fantastische trap. Duran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - VV Ermelo 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 38%, VV Ermelo 62%.
UDMUR - VV Ermelo 6:3