Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 19:27
  • Competitiewedstrijd: JustForFun
  • Stadion: t'zammelsbroek
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8021
Football Club Zammel Sport SeMTeX
u21 Tactiek 3xatt mirror
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 67.3
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Daar is Węgrzynowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:1

8e minuut.
Hambartsumyan is nu in balbezit. Hambartsumyan passt de bal zonder na te denken. Diependael is nu in balbezit. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek geeft een lange en hoge pass. Daar is Prijck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel. Bafia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Diependael de bal. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Peers is nu in balbezit. De Vuyst onderschept slim de pass. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Węgrzynowski kopt de bal weg. Schätzle is nu in balbezit. Vervaet met een sublieme pass. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck draait met de bal, schiet en ... Bafia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Goussey probeert naar een medespeler te passen. Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst schiet op doel. Bafia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Vervaet met een snelle inworp. Bauwens rent richting de bal. Bauwens geeft de bal voor. Van Rompuy geeft een hoge lob. De Vuyst springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Peers verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Węgrzynowski geeft een lange en hoge pass. Goussey kopt de bal weg. Klungelig pakt Vervaet de bal. Vervaet geeft een lange en hoge pass. De Vuyst krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Hambartsumyan kopt de bal weg. Dallera rent richting de bal. Goussey rent richting de bal. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro draait met de bal, schiet en ... Vanmaelsaeke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De Vuyst kopt de bal weg. Węgrzynowski heeft problemen om de bal te vangen. Schätzle is nu in balbezit. De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. Bafia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vervaet geeft een lange en hoge pass. Daar is Vertongen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy geeft de bal voor. De Vuyst krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:2

39e minuut.
Peers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Rompuy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prijck springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:3

43e minuut.
Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Van Rompuy heeft problemen om de bal te vangen. Van Rompuy probeert naar een medespeler te passen. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Zammel Sport 75%, SeMTeX 25%.
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:3

61e minuut.
Van Rompuy rent richting de bal. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. Prijck maakt een snoekduik en kopt de bal. Bafia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Dallera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Rompuy rent richting de bal. Van Rompuy probeert naar een medespeler te passen. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Bafia bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Rompuy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:4

76e minuut.
Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertongen onderschept slim de pass. Vertongen geeft een hoge lob. Van Schuerbeek geeft de bal voor. Anderson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanmaelsaeke trapt de bal weg van het doel. Van Rompuy kopt de bal weg. Klungelig pakt Prijck de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. De Vuyst rent richting de bal. Węgrzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson onderschept slim de pass. Anderson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bauwens verovert de bal door een tackle van achteren. Bauwens geeft de bal voor. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck schiet op doel. Bafia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Zammel Sport 77%, SeMTeX 23%.
Football Club Zammel Sport - SeMTeX 0:5