Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-08-04 19:27
  • Competitiewedstrijd: JustForFun
  • Stadion: Elindus Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3816
Cemac boys langhes
CEMAC 8 Tactiek Ireland_Deep
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 43.2
good Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap. Martic bokst de bal weg.

5e minuut.
Dhulst kopt de bal weg. Grün speelt de bal door. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Martic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Wangels de bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Martic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - langhes 1:0

14e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Baldin onderschept slim de pass. Henderyckx rent richting de bal. Van Dorp verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dorp geeft de bal voor. Martic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thijs de bal. Van den Branden rent richting de bal. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - langhes 2:0

29e minuut.
Henderyckx kopt de bal weg. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Martic trapt de bal weg van het doel. Dhulst kopt de bal weg. Thijs is nu in balbezit. Thijs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Guilmot rent richting de bal. Grün onderschept slim de pass. Grün speelt de bal door. Thijs rent richting de bal. Thijs draait met de bal, schiet en ... Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 30%, langhes 70%.
Cemac boys - langhes 2:0

47e minuut.
Grün verovert de bal door een tackle van achteren. Grün speelt de bal door. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst geeft een hoge lob. Haerbos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Dorp kan de bal niet met de borst controleren. Van Dorp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - langhes 3:0

52e minuut.
Coeckelbergh kopt de bal weg. Dhulst geeft de bal voor. Haerbos kopt de bal weg. Thijs heeft problemen om de bal te vangen. Thijs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Grün speelt de bal door. Wangels bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De geytere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - langhes 4:0

65e minuut.
Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp geeft de bal voor. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De geytere de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cemac boys - langhes 5:0

70e minuut.
Dhulst met een sublieme pass. Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp passt de bal in één keer door. Grün rent richting de bal. Grün geeft een hoge lob. Martic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Van den Branden met de inworp. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Grün rent richting de bal. Grün draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Wangels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulinauskas geeft een hoge lob. Grün met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Thijs rent richting de bal. Thijs geeft een lange en hoge pass. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cemac boys 26%, langhes 74%.
Cemac boys - langhes 5:0