Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
langhes Cemac boys
Ireland_Deep Tactiek CEMAC 9
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
43 gemiddelde waardering 55.7
average Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen good


7e minuut.
Grün geeft een hoge lob. Thijs is nu in balbezit. Wangels onderschept slim de pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:1

8e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Forrez controleert de bal met de borst. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Thijs maakt een snoekduik en kopt de bal. Martic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:2

9e minuut.
Naruszewicz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grün geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van den Branden maakt een snoekduik en kopt de bal. Martic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:3

11e minuut.
Speltdoorn is nu in balbezit. Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Paerts passt de bal zonder na te denken. Thijs is nu in balbezit. Thijs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:4

15e minuut.
Eik rent richting de bal. Eik geeft een lange en hoge pass. Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh haalt uit met een fantastische trap. Mees probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Miron onderschept slim de pass. Dhulst onderschept slim de pass. Dhulst met een sublieme pass. Klungelig pakt Van den Branden de bal. Van den Branden schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:5

19e minuut.
Coeckelbergh kopt de bal weg. Miron probeert de bal aan de voet te houden. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mees trapt de bal weg van het doel. Haerbos kopt de bal weg. Grün kan de bal niet met de borst controleren. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Van Dorp kopt de bal weg. Thijs heeft problemen om de bal te vangen. Thijs speelt de bal door. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:6

31e minuut.
Henderyckx geeft de bal voor. Grün rent richting de bal. Grün geeft een lange en hoge pass. Thijs rent richting de bal. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Paerts probeert naar een medespeler te passen. Forrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs onderschept slim de pass. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:7

44e minuut.
Dhulst verovert de bal door een tackle van achteren. Dhulst geeft een hoge lob. Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martic trapt de bal weg van het doel. Dhulst kopt de bal weg. Thijs is nu in balbezit. Thijs schiet op doel. Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Eik heeft problemen om de bal te vangen. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 78%, Cemac boys 22%.
langhes - Cemac boys 0:8

47e minuut.
Ulinauskas rent richting de bal. Thijs verovert de bal door een tackle van achteren. Thijs geeft een lange en hoge pass. Grün rent richting de bal. Grün geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:9

55e minuut.
Flowner met een sublieme pass. Thijs is nu in balbezit. Thijs geeft een hoge lob. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:10

72e minuut.
Daar is Wangels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forrez met een sublieme pass. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. Martic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:11

74e minuut.
Naruszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Van den Branden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden schiet op doel. Martic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:12

75e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Wangels rent richting de bal. Dhulst rent richting de bal. Dhulst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:13

79e minuut.
Dhulst is nu in balbezit. Dhulst passt de bal in één keer door. Grün probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:14

80e minuut.
Speltdoorn kopt de bal weg. Daar is Flowner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flowner geeft de bal voor. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Speltdoorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flowner speelt de bal door. Grün met een sublieme pass. Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden draait met de bal, schiet en ... Martic bokst de bal weg.

83e minuut.
Flowner heeft problemen om de bal te vangen. Flowner geeft de bal voor. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst schiet op doel. Martic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
langhes - Cemac boys 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: langhes 71%, Cemac boys 29%.
langhes - Cemac boys 0:15