Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 19:27
  • Competitiewedstrijd: JustForFun
  • Stadion: SeMTeX Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9511
SeMTeX langhes
3xatt Tactiek Ireland_Deep
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
63.6 gemiddelde waardering 44.5
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Daar is Wangels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal met de wreef. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Naruszewicz rent richting de bal. Naruszewicz geeft de bal voor. Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen geeft de bal voor. De Vuyst springt en kopt de bal. Martic bokst de bal weg. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 1:0

13e minuut.
Speltdoorn rent richting de bal. Van Schuerbeek onderschept slim de pass. Van Schuerbeek probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Vuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Van Rompuy geeft de bal voor. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek schiet op doel. Martic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 2:0

25e minuut.
Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek geeft een hoge lob. Henderyckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ... Martic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wangels de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 3:0

27e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson passt de bal met de wreef. Van Rompuy met een sublieme pass. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 4:0

30e minuut.
Bauwens speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt De Vuyst de bal. De Vuyst passt de bal in één keer door. Buttiens geeft een hoge lob. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Van Rompuy passt de bal met de wreef. Buttiens speelt de bal door. Bauwens geeft een hoge lob. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bauwens probeert naar een medespeler te passen. Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen geeft een hoge lob. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeMTeX 18%, langhes 82%.
SeMTeX - langhes 4:0

47e minuut.
De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst geeft een lange en hoge pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap. Martic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 5:0

48e minuut.
Coeckelbergh probeert naar een medespeler te passen. Goussey met een sublieme pass. Van Rompuy is nu in balbezit. Van Rompuy geeft een hoge lob. De Vuyst maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Buttiens onderschept slim de pass. Van Kampen met een sublieme pass. Vandebroek rent richting de bal. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Coeckelbergh controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Goussey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Anderson kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De Vuyst verovert de bal door een tackle van achteren. De Vuyst passt de bal zonder na te denken. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Martic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 6:0

55e minuut.
Guilmot is nu in balbezit. Guilmot passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauwens met een snelle inworp. Anderson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Guilmot heeft problemen om de bal te vangen. Bauwens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauwens passt de bal zonder na te denken. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Martic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 7:0

58e minuut.
Van Kampen speelt de bal door. Miron met een sublieme pass. Henderyckx kan de bal niet met de borst controleren. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vuyst bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy geeft een lange en hoge pass. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 8:0

62e minuut.
Van Rompuy onderschept slim de pass. Van Rompuy probeert naar een medespeler te passen. De Vuyst is nu in balbezit. De Vuyst haalt uit met een fantastische trap. Martic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 9:0

69e minuut.
Buttiens geeft een lange en hoge pass. De Vuyst kopt de bal weg. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. Martic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SeMTeX - langhes 10:0

74e minuut.
Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen geeft de bal voor. De geytere controleert de bal met de borst. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek draait met de bal, schiet en ... Martic bokst de bal weg.

75e minuut.
Coeckelbergh heeft problemen om de bal te vangen. Goussey geeft een lange en hoge pass. Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ulinauskas kopt de bal weg. Van Kampen rent richting de bal. Van Kampen geeft de bal voor. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek schiet op doel. Martic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Van Kampen passt de bal met de wreef. De Commer is nu in balbezit. De Commer geeft een lange en hoge pass. De Vuyst rent richting de bal. De Vuyst schiet op doel. Martic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Van Kampen probeert naar een medespeler te passen. Ulinauskas rent richting de bal. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy geeft de bal voor. Vandebroek springt en kopt de bal. Martic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy passt de bal met de wreef. Daar is De Vuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Vuyst passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SeMTeX 15%, langhes 85%.
SeMTeX - langhes 10:0