Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-01 19:27
  • Competitiewedstrijd: JustForFun
  • Stadion: t'zammelsbroek
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2556
Football Club Zammel Sport Cemac boys
bàrcàlona Tactiek CEMAC 9
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 37
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 55.6
average Schieten solid
adequate Passen very good
average Verdedigen good


2e minuut.
Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Grün is nu in balbezit. Grün geeft een lange en hoge pass. Haerbos maakt een snoekduik en kopt de bal. Thijs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:1

3e minuut.
Haerbos onderschept slim de pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün passt de bal met de wreef. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Dierickx geeft een hoge lob. Vermaelen rent richting de bal. Vermaelen geeft de bal voor. Thijs is nu in balbezit. Thijs geeft een hoge lob. Oszlánczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Dhulst geeft een hoge lob. Haerbos kopt de bal weg. Thijs rent richting de bal. Thijs draait met de bal, schiet en ... Oszlánczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:2

9e minuut.
Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Dierickx rent richting de bal. Dhulst speelt de bal door. Thijs rent richting de bal. Thijs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:3

18e minuut.
Dierickx rent richting de bal. Dhulst onderschept slim de pass. Dhulst probeert naar een medespeler te passen. Thijs rent richting de bal. Thijs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dhulst onderschept slim de pass. Dhulst met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Van Dorp met een sublieme pass. Grün met een sublieme pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. Oszlánczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:4

36e minuut.
Paerts maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Haerbos kopt de bal weg. Archer heeft problemen om de bal te vangen. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Van den Branden heeft problemen om de bal te vangen. Dierickx begaat een overtreding. Van den Branden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Dorp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Oszlánczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:5

42e minuut.
de Vylder neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Archer de bal. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:6

43e minuut.
Haerbos verovert de bal door een tackle van achteren. Meerschaut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haerbos raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Dorp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dierickx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thijs is nu in balbezit. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thijs is nu in balbezit. Thijs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Zammel Sport 78%, Cemac boys 22%.
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:7

47e minuut.
Dierickx is nu in balbezit. Dierickx geeft de bal voor. Grün kopt de bal weg. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Dhulst rent richting de bal. Dhulst geeft een hoge lob. Grün kopt de bal weg. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Thijs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dierickx. Dierickx krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Archer geeft de bal voor. Grün geeft de bal voor. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Dierickx kan de bal niet met de borst controleren. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:8

59e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal zonder na te denken. Daar is Grün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Thijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden geeft de bal voor. Grün rent richting de bal. Grün haalt uit met een fantastische trap. Oszlánczi bokst de bal weg.

67e minuut.
Kraśkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhulst met een snelle inworp. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dierickx onderschept slim de pass. Dierickx geeft de bal voor. Inworp. Dhulst met de inworp. Van den Branden geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Oszlánczi met een harde bal richting middenveld. Grün probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dierickx geeft een hoge lob. Inworp. Dhulst met een snelle inworp. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:9

79e minuut.
Thijs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dierickx de bal onder controle te krijgen. Dhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhulst geeft een lange en hoge pass. Grün springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:10

80e minuut.
Schätzle is nu in balbezit. Haerbos onderschept slim de pass. Haerbos speelt de bal door. Thijs rent richting de bal. Thijs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Dhulst geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Grün de bal. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Oszlánczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:11

85e minuut.
Polymeris geeft een hoge lob. Decaluwe kopt de bal weg. Grün is nu in balbezit. Grün geeft de bal voor. Thijs springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Grün met een snelle inworp. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden geeft de bal voor. Dhulst geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kraśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thijs is nu in balbezit. Thijs draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Van Dorp geeft de bal voor. Thijs kopt de bal weg. Daar is Archer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Football Club Zammel Sport 84%, Cemac boys 16%.
Football Club Zammel Sport - Cemac boys 0:12